DOLAR
32,4550
EURO
34,8072
ALTIN
2.447,60
BIST
9.890,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Savaş Erdoğan Elazığ 1. Sıra Adayı Oldu

Savaş Erdoğan Elazığ 1. Sıra Adayı Oldu
10.04.2023 02:14
221
A+
A-

Bingöl de Radyo Azelya ve Göl Radyo’nun sahibi Savaş Erdoğan, Yeşil Sol Partisi Elazığ Milletvekili adayları arasında 1. sırada yer almayı başardı.

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimine sayılı günler kala Yeşil Sol Parti’nin milletvekili aday listeleri belli oldu.

Yeşil Sol Parti Elazığ Milletvekili Aday listesinde; Savaş Erdoğan, Nurşat Yeşil, Fuat Doğan, Sultan Yarar, Nurettin Boğatekin yer aldı

binguven-bal2

Savaş Erdoğan kimdir?

1983 Karakoçan Okçular – Oxçiyan Köyü doğumlu olan Erdoğan, İlk-orta ve lise eğitimini Karakoçan’da tamamladı. Ankara Gazi üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünü ve Ahmet Yesevi Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünden de Yüksek lisansını tamamlamıştır.

2008 yılından bugüne BİNGÖL ve yerel bölgede Kürtçe, Özgün Müzik yayını yapan Radyo Azelya ve Türkçe Yayın yapan Radyo Göl‘ün yöneticiliğini yapmaktadır. Ayrıca İstanbul’da Karakoçan’ın en büyük sivil toplum Örgütü olan KARDEF (Karakoçan Dernekleri Federasyonu) yönetiminde yer almakta ve aktif çalışmalarına devam etmektedir.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.