DOLAR
32,5553
EURO
34,9632
ALTIN
2.457,65
BIST
9.881,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BİNDİSAP: YILMAZ’IN CUMHUR-BAŞKANI YARDIMCISI OLMASI BİZİ GURURLANDIRDI

BİNDİSAP: YILMAZ’IN CUMHUR-BAŞKANI YARDIMCISI OLMASI BİZİ GURURLANDIRDI
08.06.2023 21:57
139
A+
A-

BİNSİDAP’tan yapılan açıklamada, Cevdet Yılmaz’ın Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı görevine atanması Bingöl siyasi tarihinde temsil edilen en yüksek makam olduğu ve bu gururun siyasi düşüncesi fark etmeksizin her kesim tarafından hissedildiği belirtildi.

Bingöl Sivil Toplum Dayanışma Platformu (BİNSİDAP), yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Yardımcısı görevine atanan Dr. Cevdet Yılmaz’ı tebrik etti.

Bingöl’de faaliyet gösteren 50 sivil toplum örgütünün bir arada buluştuğu platformdan yapılan açıklamada, Eski Kalkınma Bakanı, son olarak da TBMM Plan Bütçe Başkanı Bingöl Milletvekili Dr. Cevdet Yılmaz’ın Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığına atanmasının Bingöl için gurur verici olduğu ifade edildi.

Yılmaz’ın Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı görevine atanmasının Bingöl siyasi tarihinde temsil edilen en yüksek makam olduğu ve bu anlamda yaşanan gururun siyasi düşüncesi fark etmeksizin her kesim tarafından hissedildiğinin belirtildiği açıklamada; “Ülkemizin birçok alanında faaliyet sürdüren istikrarlı devlet adamlığı ve tecrübesine sahip Cevdet Yılmaz bu görevi fazlasıyla hak ediyor. Bu makamın bir hemşehrimize, bir Bingöl evladına tevdi edilmesi önemli ve gurur vericidir” denildi.

Yılmaz’ın Bingöl’e katacağı önemli katkılarının beklentisine de değinilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

binguven-bal2

“Siyasi, sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda bu makam ile birlikte uyumlu bir noktada faydaya dönüştürülmesi temenni ediyoruz. Bu anlamda uyumlu bir çalışma ortamı kazanımları ülkemiz ve ilimiz açısından önemine dikkat çekilmesi gerekir. Bu gururu ilimize yaşattığı için Başta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan’a ve başarılarının ilimiz gençlerine bir model bir örnek olarak sunan Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a teşekkür eder, görevinde üstün başarılar diliyoruz.”

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.