DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

TİRYAKİ : “ALTILI MASA, ÜLKEMİZİN UMUDU OLMUŞTUR”

TİRYAKİ : “ALTILI MASA, ÜLKEMİZİN UMUDU OLMUŞTUR”
15.07.2022 16:56
290
A+
A-

Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı M. Fatih Tiryaki; “Yılmaz siz henüz adı açıklanmamış bir adaya boş bir kutu deyip İlimiz gündemini değiştirmeye çabalayacağınıza, 20 yıldır ilimize yapamadığınız hizmetlerin hesabını verin. Altılı masa, ülkenin umudu olmuştur” dedi.

Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı M. Fatih Tiryaki, TBMM Plan ve Bütçe Komisyon başkanı Cevdet Yılmaz’ı eleştirdi.

Tiryaki: “TBMM Plan ve Bütçe Komisyon başkanı Cevdet Yılmaz’ın katıldığı bir programda muhalefet partileri ve özellikle de mensubu bulunduğumuz altılı masanın adayı hakkında “Hayali bir kişi, boş bir kutu, öyle biri yeryüzünde yok” şeklinde kendisine yakışmayan sözler sarf etmiştir. Saadet Partisi İl Başkanı olarak bu sözleri kendilerine aynen iade ediyoruz. Altılı masa, ülkemiz için umut kaynağı olmuştur. Halkımız şunu çok iyi biliyor ki; altılı masa ülkemizin geleceğinin şekilleneceği yeni süreçte çok büyük bir umut kaynağı olmuştur. Evvela farklılıklarına rağmen o masada bulunan tüm Genel başkanlara ve teşkilatlarına buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Sn. Yılmaz’ın söylediği sözler cumhurbaşkanı adayımızın erken açıklanmamasının ne kadar yerinde bir karar olduğunu doğruluyor. Zira daha İstişare aşamasında olan aday ismi henüz açıklanmamışken, onu karalamaya çalışan bir AKP zihniyeti var. Velev ki açıklanmış olsa iktidar tarafından ne iftiralara maruz kalırdı düşünemiyoruz bile. Bu arada güzel bir sözü buradan kendilerine hatırlatmak isterim. “Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır” Biz halkımızın büyük düşüneceğine, Adalete, şeffaflığa ve liyakate dair güzel fikirleri olan bir kişiye oy vereceğini düşünüyoruz. O kişi de altılı masanın ortak çıkaracağı kişidir. Ve böyle kişiler yeryüzünde, ülkemizde, İlimizde dahi çokça vardır. Bu kişilerden AKP teşkilatlarının üst düzeyinde kalmamış olması, dünyası AKP olan Sn. Yılmaz tarafından yok hükmündedir” dedi.

binguven-bal2

“20 yıldır İlimize yapamadığınız hizmetlerin hesabını verin”

Tiryaki, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi:

“Sn. Yılmaz Siz henüz adı açıklanmamış bir aday’a boş bir kutu deyip İlimiz gündemini değiştirmeye çabalayacağınıza, 20 yıldır İlimize yapamadığınız hizmetlerin hesabını verin. Köye dönüştürdüğünüz bir eczanesi bile bulunmayan Yayladere den, yollarında onlarca yolsuzluk iddiası olan Adaklı-Sancak dan, Her yıl milyonlarca lira zarara uğratılan Kiğı İlçemizin Hes barajın dan, Depremde evleri yıkılan ve hala yapılmayan yüzlerce vatandaşımızın sıkıntı içerisinde olduğu, yolları dahi yapılmamış Yedisu dan, Gençlerinin yüzlercesini yanlış politikalarınız yüzünden Yurtdışına kaçırttığınız Karlıova dan, her yıl müteahhitleri zengin etmek amacıyla kaz- yap yaptığınız Solhan yollarından, yaptığınız Hes’lerle iklimini değiştirdiğiniz, çürümeye bıraktığınız viyadüklerle, yolsuz bıraktığınız Genç İlçemizden bahsedin ve bunların hesabını verin halkımıza.

Partinizin en çok övündüğü hizmet olan “Yolları yaptık” sözü neden İlimizde “Yol-suz-luk” olarak karşımıza çıkıyor?…

Bu ve bunun gibi yüzlerce sıkıntıyla boğuşan İlimizde, konuşacak hiçbir şey kalmamış gibi muhalefetin adayından bahsetmek suretiyle gündemi değiştirmeye çalışmanıza halkımızın kulak vermediğini bilmenizi isteriz.

Genç İlçe belediyesine 2 milyon TL destek çıkartmışsınız bununla mı övünüyorsunuz?

Bunun yirmi katını bağışladığını iddia eden Ziver inşaatın sahibi Veysel Demirci’den mi aldınız bu bağışı?”

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.