DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

Vali Usta, hızlı başladı

Vali Usta, hızlı başladı
24.08.2023 13:14
120
A+
A-

Geçen hafta Bingöl Valiliğine atanan Ahmet Hamdi Usta, ayağının tozuyla Bingöl merkezde resmi kurumları, ilçelerde en uzak Yedisu ve Karlıova ilçelerini ziyaret ederek deprem konutlarını incelemelerde bulundu.

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, bölgeleri tanımak, vatandaşlarla tanışmak, kentin kültürel, turizm, sanayi ve sosyo-ekonomik dinamiklerini yerinde görmek amacıyla Karlıova ve Yedisu ilçelerini ziyaret etti. Karlıova ilçesine ziyaretle başlayan Vali Usta, Halifan Köyü’nde yapımı tamamlanmak üzere olan depreme dayanıklı konutlarda incelemelerde bulundu. Konutları gezerek yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra Karlıova Kaymakamlığı’na geçen Erdoğan, burada Kaymakam Tufan Bağır Gilan ve yerel protokol tarafından karşılandı. Vali Usta, Kaymakam Gilan’dan ilçeyle ilgili brifing aldı. Karlıova’da köy muhtarlarıyla yaptığı toplantıda Vali Usta, muhtarların devlet ile vatandaş arasında köprü görevi görmesinin önemli olduğunu vurguladı.

USTA, YEDİSU HALKI İLE BİR ARAYA GELDİ

Karlıova ilçesi ziyaretlerinin akabinde Bingöl’e 150 km uzaklıkta bulunan Yedisu ilçesinde ilçe Kaymakamlığı, belediye binasını ziyaret ettikten sonra muhtarlar ve halk ile buluştu.

Vali Usta, burada coğrafi zenginliğe hayranlığını dile getirerek, “Yedisu, muhteşem doğasıyla ülkemizin olağanüstü güzelliğini bünyesinde barındırıyor.” dedi.

binguven-bal2
rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.