DOLAR
32,3276
EURO
35,0275
ALTIN
2.284,06
BIST
8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Kiğı Hastanesinin tavanından su akıyor!

Kiğı Hastanesinin tavanından su akıyor!

Kiğı Hastanesinin tavanından su akıyor!
20.03.2021 23:52
643
A+
A-

Hastane tavanından içeriye su damlıyor

Yaklaşık olarak bir yıl önce hizmete açılan Kiğı Entegre Hastanesi’nin tavanlarından sular aktığını belirten Ziya Eğin, “Daha bir yıl olmadan tadilat durumuna gelmesini yetkililer neden görmüyor” diye konuştu. Tansiyon hastası olan eşini hastaneye götürdüğünü belirten Eğin, şunları söyledi:

HASTANE DÖKÜLÜYOR, DOKTOR YOK!

 “Doktor, hiçbir müdahalede bulunmadan istersek bizi başka hastaneye sevk edebileceğini söyledi. Doktor adeta sorumluluktan kaçar gibiydi. Koca hastanede iki tane doktor var. Fazla mesai yaptıklarından dolayı yorgunlar ve gelen hastayı isterseniz sevk edelim diyorlar. Daha önce bayan başhekim vardı, tayin oldu gitti. Tüm ilçe halkı hala arkasından insanlara olan ilgisini konuşuyor.”

binguven-bal2

Hastanedeki eksikliklere de dikkat çeken Eğin, yetkililerin bu eksiklikleri giderilmeden teslim alınmasını da eleştirdi. Eğin, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kiğı halkının da bugüne kadar neden bu eksiklikleri dile getirmediğine şaştım. Bizler devletten yatırım, hizmet isterken eksiklikleri de söylemekle yükümlüyüz. Yüklenici firma bu güne kadar neden bu sorunları çözmedi, aynı firma bir de okul işi almış, yarın o okul işini de böyle yapmayacaklarını kim söyleyebilir. Dışardan bakınca gayet modern bir hastane olarak görünüyor ama içine girince tavandan sular damlıyor. Tavandan damlayan suya bidon konulmuş. Kapılar kapanmıyor, her bir yerde sorunlar var, Hastane yetkilileri bugüne kadar neden bu sorunların çözümü için girişimde bulunmadılar diye soruyorum.”

‘EKSİKLİKLER GİDERİLECEK’

Konu ile ilgili hastane yetkilileri ile de görüştük. Hastane yetkilisi, “Biz inşaat yapımında var olan eksiklikleri üstlerimize rapor ettik, hastane kesin kabulü henüz yapılmadı, yüklenici firmanın teminatı vardır. Gereken yapılacaktır” diye konuştu.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.