DOLAR
32,5419
EURO
34,8971
ALTIN
2.433,80
BIST
9.771,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

UMUT TACİRLİĞİNE VE İNANCA KARIŞMAYA DUR DİYORUZ!

UMUT TACİRLİĞİNE VE İNANCA KARIŞMAYA DUR DİYORUZ!
03.01.2022 00:48
465
A+
A-

Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Muhammet Fatih Tiryaki yaptığı basın açıklamasında ‘’iktidarın yıllardır umut tacirliği yaptığını, ana muhalefetin de inanç değerleriyle zaman tükettiğini” söyledi.

Tiryaki: “20 yıldır tek başına iktidar da olan bir partinin özelde ilimizle, genelde ülkemizle alakalı umut tacirliği yapmasına yeter artık (hama beso, edi bese) diyoruz. Ana muhalefetin de buna tepki olarak inanca yönelik açıklamaları kabul edilemezdir” diyoruz. Sahada yaptığımız çalışmalar sırasında halkımızın; mevcut iktidarın yaptığı haksız uygulamalardan dolayı rahatsız olduğunu ifade etmek istiyoruz. Mevcut iktidarın kandırabildiğini zannettiği vatandaşlarımızın; kendilerine yapılan ve kendileri için yapılmayan her şeyin farkında olduğunu, buradan kamuoyu ve iktidar mensuplarıyla paylaşıyoruz.

Son bir haftada yapmış oldukları ziyaretlerden bahseden Tiryaki:

binguven-bal2

‘’Son bir haftada Saadet Partisi İl yönetimimizdeki arkadaşlarımızla birlikte Genç, Yayladere, Yedisu, Karlıova ve Kiği İlçelerimizde yaptığımız ziyaretlerde; Depremde oluşan sıkıntılardan, Gençlerimizin iş bulamayışına bağlı olarak İl dışına göç etmelerine, işe alımlardaki liyakatsizliklerden, kamuyu zarara uğratan ihalelere, Tarım ve hayvancılığın çöküşünden, vatandaşımızın dertleriyle ilgilenilmemesine dair birçok hususu yerinde inceleme fırsatımız oldu.

Bu bağlamda; mevcut iktidarın ilimizin asıl sorunlarıyla ilgilenmekten ziyade, suni bir gündem oluşturmaya çalıştığını ve basına yansıyan gözlerindeki ışığın! Halkımız tarafından çok iyi göründüğü kanaatindeyiz.

Gittiğimiz her ilçemizde vatandaşımızın yakın ilgisiyle karşılaştığımız için mutlu olsak da;  Genç ilçemizde pırlanta gibi gençlerimizin iş bulamamasına, Yedisu’da deprem konutlarının hala yapılamamasına, Yayladere ye Valimizin hala gitmemiş olmasına, Kiğı da yapılan işlerde Kamunun milyonlarca lira zarara uğratılmış olmasına, Karlıova da adam kayırmanın ve liyakatsizliğin had safhada olduğuna da üzülüyoruz. Solhan ilçemizde oluşabilecek sel felaketinin önleminin alınmamasından, Adaklı ilçemize giderken milyonlarca liraya mal edilmiş rezil yola da üzülüyoruz’’ dedi.

Tiryaki: “Hayvan yetiştiricilerinin girdi fiyatlarının yükselmesine bağlı olarak yetiştiremedikleri hayvan sayılarının ciddi manada düştüğüne, sokak hayvanlarının sahipsiz oluşuna, avcılık adına yapılan katliamlara, İlimizde yapılan yatırımların hoyratça kullanılmış olmasına, doktorlarımızın yurt dışına gitmek için yabancı dil çalışmasına, intihar olaylarına, uyuşturucu kullanma oranlarına, Kamu kurumlarındaki usulsüz ihale duyumlarına, yapımı geciktirilen yollara ve tünellere, mülakat zulmüyle yüksek puanla atanamayan gençlerimize de üzülüyoruz”.

20 yıldır tek başına iktidarda olan ve ilimizden de bir Bakan’ın kadrolarında bulunduğu Ak Parti’nin ilimize yapmış oldukları çalışmaların yeterli olup olmadığını halkımızın takdirine bırakıyoruz’’ dedi.

İktidar partisine tavsiyelerde bulunan Tiryaki,  İktidardan gitmeden önce hoş bir seda bırakmak istiyorsanız şunları yapın:

Tiryaki ‘’Seçime bir buçuk yıl kalmış, normal zamanda yapılır olduğunu varsayarsak, Ak Parti mensuplarına şu tavsiyelerde bulunabiliriz. İktidarınızın son bir buçuk yılında;  yanlış politikalardan vazgeçip, ahlaki ve manevi değerler doğrultusunda hareket etmenizi, adaletli davranmanızı, üretime, istihdama, şeffaflığa ve liyakate bağlı yapılacak çalışmalara önem vermenizi rica ediyoruz. İlimizdeki adam kayırmaya son vermenizi, İktidarınız döneminde başlayan ve yarım bırakılan işleri tamamlamanızı, oluşacak afetlerin önlemini şimdiden almanızı, yapılan işlerde teşkilatınızdan usulsüzlük yapanlar varsa onlara hesabı sizin sormanızı, düşürdüğünüz! doları tekrar yükseltmemenizi, düşen doların benzin dahil tüm ürünlerin fiyatına da uygulamanızı, yaptığınız yanlış işleri Yaradan dan bilmemenizi tavsiye ediyoruz.

Son bir buçuk senenizde bunları yaparsanız hoş bir seda ile görevi devretmiş olursunuz.

Ana Muhalefete de seslenen Tiryaki;

” Ak Parti’nin yanlışlıklarına rağmen 20 yıldır iktidarda kalmasında özellikle ana muhalefetin de etkisi bulunmaktadır. Sırf muhalefet yapacağım diye bu milletin inanç değerleriyle uğraşmamanın ve insanların inancını iktidar gibi günlük politikaya alet etmemenin gerektiğini düşünüyoruz.

2022 yılının iyilik ve güzelliklerin yaşanabileceği bir yıl olması umuduyla, halkımıza Saadet dolu yıllar diliyoruz ’’dedi.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.