DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

BAŞARI ÖYKÜLERİ İLE KARŞINIZDAYIZ!..

BAŞARI ÖYKÜLERİ İLE KARŞINIZDAYIZ!..
06.12.2023 00:56 | Son Güncellenme: 06.12.2023 01:01
127
A+
A-

20 yıllık Bingöl Haberci 12 gazetemizin bize yaşattığı tecrübe ve değişim ile yeni bir evreye geçme kararı verdik. Yerel gazeteci olarak toplum için kamu gözüyle bakan, yapılan yanlışları ve doğruları objektif bir şekilde yansıtmaya çalışmak birilerin hoşuna gitmediği için bizleri devre dışı bıraktılar.

Gelinen süreçte, dijital yayıncılığa geçmek zorunda kaldık. Dijital yayında halkımızın reklam ve tanıtım kültürünün durumu ülkenin durumu ile aynı olduğundan, bizde kendi payımıza düşeni yaşıyoruz.

Yaşam bir yolculuk gibidir, yolun insanı ne zaman nereye götüreceği bilinmez” diye bir deyim var.

An itibari ile İsviçre’deyim, bu yazıyı İsviçre’de yazıyorum.

binguven-bal2

İsviçre’ye indiğimden andan itibaren sıcak karşılamaları ve misafirperverliklerinden dolayı yeğenlerim Yaşar Atılgan, Özgür Çayır, Ferit Teymuroğlu, İzzet Bitmez ve burada tanıştığım tüm dostlara teşekkür ediyorum.

Uzun süredir üzerinde kurguladığım bir proje kapsamında buradayım, “BAŞARI ÖYKÜLERİ” ile karşınızda olacağız.

Memleketimizden bin bir zahmet ve zorluklarla Avrupa’ya göç edip yurt edinmiş, yeni bir dil, yeni bir kültüre entegre olmuş, çıraklık etmiş, ustalık süreçlerinden sonra kendi işini kurmuş, iş, aş, istihdam sağlayan, yaşadığı ülkeye katma değer katmış, memleketini unutmamış ve insanımıza sahip çıkmış fedailerin başarı öykülerini sizlere yansıtmaya çalışacağım.

Bu proje kapsamında İsviçre’ye gelmeden bir gün önce Kocaeli’nde fabrikasında ziyaret ettiğimiz; Türkiye, Fransa, Lüksemburg, Afrika’nın Mali, Senegal, Benin, Gine, Fildişi, Kamerun, Etiyopya, Somali ve Kongo gibi ülkelerde aktif projelerde yer alan ülkemizi temsilcilik ve fahri konsolosluk görevlerinde bulunan Kiğılı iş insanımız Yılmaz Demir ile başlıyoruz…

2011 yılında Gebze’de kurulan Mapsis Metal ve Havacılık Şirketi. Dünya’nın birçok ülkesine Havacılık  ve enerji sektörlerinde müşterilerine hizmet veriyor.

Dünya çapında firmalara hizmet veren Mapsis alüminyumun yönetim kurulu başkanı Yılmaz Demir’in başarı öyküsünü kendisinden dinleyelim.

Galip AKENGİN

İ

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.