DOLAR
32,3745
EURO
35,0121
ALTIN
2.324,37
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

TERZİCİLİKTEN İMPARATORLUĞA

TERZİCİLİKTEN İMPARATORLUĞA
09.03.2022 14:37
516
A+
A-


Sermayesi dürüstlük olan bir başarı öyküsü: Furkan Gruop
1969 yılında Genç Servi bölgesi Doludere (Tinık) köyünde doğan Fikret Tekgöz, 1984 yılında İstanbul’a göç etti.


İlk olarak terzilikle başladığı tekstil macerasına, 1989 yılında konfeksiyon atölyesi ile başladı. Kardeşlerini de yanına alan Tekgöz, kendi markasına küçük oğlunun Furkan olan adını vererek markalaşma yolunda önemli bir adım attı.
İstanbul Gaziosmanpaşa bölgesinde kurduğu konfeksiyon ile toptan mağazacılığa adım atarak sektöründe “imparator” unvanını aldı.


Mercan yokuşunda tuttuğu toptan mağazasıyla takım elbise alanında kısa süre içinde sektörün önemli aktörlerinden biri haline geldi.
Gece gündüz demeden koşuşturarak çalışan Tekgöz kardeşler, Furkan Gruop olarak Mercan 2 ve Merter tekstil mağazalarıyla Daniel Jarmens ve Daniel Rosso olarak aranan marka konumuna ulaştılar.
Grubun, İstanbul’un farklı bölgelerinde inşaat sektöründe de yapsat işlerinin yanı sıra Bingöl’de de farklı ticaret alanlarında yatırımları bulunuyor.

Fikret Tekgöz ve kardeşleri


Mütevazi kişiliği ve hayırsever duruşu ile takdire değer bir üretici olan Tekgöz ailesinin başarılarının devamını diliyoruz.

binguven-bal2
rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.