DOLAR
32,4558
EURO
34,8302
ALTIN
2.481,13
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

İŞ İNSANINDAN BİNGÖL’E KUR’AN KURSU VE CEMEVİ

İŞ İNSANINDAN BİNGÖL’E KUR’AN KURSU VE CEMEVİ
10.04.2022 19:42
391
A+
A-

Bingöllü iş insanı Fesih Zeki Mert, kente taziye evi, Kur’an kursu, Kültür Mahallesi muhtarlık hizmet binası, belediye koordinasyon merkezi ile Cemevi kazandırıyor.

Bingöl Belediyesi, İl Müftülüğü ve Bingöllü iş insanı Kanada merkezli Van Horne Construction Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Fesih Zeki Mert arasında iş birliği protokolü imzalandı.

İl Müftülüğünde gerçekleştirilen törende konuşan Belediye Başkanı Erdal Arıkan, kentin en büyük mahallesi olan Kültür Mahallesi’nde taziye ve Kur’an kursu ile muhtarlık hizmet binası ihtiyacının hayırsever iş insanı Fesih Zeki Mert tarafından giderileceğini ve belediye olarak her türlü kolaylıkları sağlayacaklarını söyledi.

binguven-bal2

İş insanı Mert’e desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Arıkan, “Bugün ilimize katkı sunacak, vatandaşlarımıza hizmet noktasında epeyce kolaylıklar sağlayacak hizmetleri ile ibadethaneleri sözleşme altına aldık. Hayırsever iş insanımızdan Alevi vatandaşlarımız için de cemevi yapımı sözü almıştık. O projeyle ilgili de çalışmaları mevcut, İnşallah yakın zamanda sözleşmesini imzalayacağız. Tüm bu hizmetlerimizin ilimize hayırlı olmasını diliyor, hemşehrimize ilimize sağladığı desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kültür Mahallesi’nde inşa edilecek Kur’an kursunun özellikle gençlere fayda sağlayacağını belirten İl Müftüsü Mustafa Topal ise, “Rabbim vatana ve millete faydalı, milli ve manevi değerlere sahip çıkan, Kur’an ahlakı ile ahlaklanmış bir nesil yetiştirmeyi cümlemize nasip etsin. Kur’an kursumuzun tamamlanmasıyla İnşallah buradan dinini diyanetini bilen, ilimize ve ülkemize hayırlı evlatlar yetişecek. Bununla birlikte Alevi kardeşlerimizin talep ettiği Cemevi projesine sağlanan destekten ötürü de son derece memnunuz. Rabbim hayırsever iş insanından razı olsun. Tüm hizmetlerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Hemşehrilerine hizmet noktaları oluşturmaktan, hayatlarını bir nebzede olsa kolaylaştırmaktan büyük gurur duyduğunu ifade eden Bingöllü iş insanı Fesih Zeki Mert, “Kadim şehrimize hizmet etmeyi, vatandaşlarımıza yararlı olmayı nasip eyleyen Rabbime şükürler olsun. Bugün burada sözleşmelerini imzaladığımız yatırımları en kısa zamanda ilimize kazandıracağız İnşallah. Yatırımlar noktasında her türlü kolaylığı sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Erdal Arıkan ile İl Müftümüz Sayın Mustafa Topal hocamıza sonsuz teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı ve uğurlu eylesin, tüm yatırımlarımızı tamamlamayı nasip eylesin İnşallah” diye konuştu.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.