DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Yeşil Sol Parti Adayları Bingöl’de Basınla Buluştu 

Yeşil Sol Parti Adayları Bingöl’de Basınla Buluştu 
20.04.2023 14:41
172
A+
A-

Yeşil Sol Partisi milletvekili adayları Ömer Faruk Hülakü, Cemile Turhallı, Faruk Aris ve Yeşil Sol Parti il yönetimi ile birlikte kentteki basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.

Adayların tanıtıldığı buluşmada konuşan Ömer Faruk Hülakü, demokrasinin mihenk taşlarından birinin basın özgürlüğü olduğunu söyleyerek, 14 Mayıs’tan sonra basının tam anlamıyla özgür kalacağının altını çizdi. Yurtdışına giden HDP seçmeni ile ilgili konuşan Hülakü: “Yurt dışına giden oylar belki Bingöl’de bizim alacağımız oyu etkiler ama oraya gidenler yine oy kullanacaklar. Türkiye’de gerçekten çok büyük hak ihlalleri yaşanıyor.

EKONOMİK SORUNLAR GENÇLERİ YURTDIŞINA MECBUR BIRAKIYOR

binguven-bal2

Büyük bir ekonomik kriz var. Bu da Bu memlekette hemen hemen her aileden bir gencin Avrupa’ya gitmesine sebep oldu. Yani gerek siyasi nedenlerle, gerek ekonomik nedenlerden dolayı Avrupa’ya gitti. Biz bu seçmenlerin bizim seçmenimiz olduğunu biliyoruz. Ama bu durumun bizi çok fazla etkileyeceğini düşünmüyoruz.”  Çok çalışma konusunda sorun yaşamayağını söyleyen Yeşil sol parti 3. Sırada Milletvekili Adayı Faruk Aris, insanlarla birebir ilişki kurmaya çalıştıklarını vurgulayarak, sokakta, yolda nerede olursa olsun gördükleri herkese dokunmaya çalıştıklarını ifade etti.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.