DOLAR
32,3299
EURO
35,0822
ALTIN
2.286,60
BIST
8.967,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

GENÇ’TE 1. SU SPORLARI ŞÖLENİ DÜZENLENDİ

GENÇ’TE 1. SU SPORLARI ŞÖLENİ DÜZENLENDİ
19.05.2022 03:31
509
A+
A-

Genç ilçesinde, 15-21 Mayıs ‘Gençlik Haftası Etkinlikleri’ kapsamında Genç Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile birincisi düzenlenen Genç, Su Sporları Şöleni düzenlendi.

Bingöl’de ilk defa gerçekleştirilen Su Sporları Şöleninde Genç ilçesinde bulunan Liseler arası kano yarışması düzenlendi. Yarışmada Genç İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Rafting Antrenörü Mahmut Arif Kaya, “Bugün buradaki amacımız 15-21 Mayıs ve 19 Mayıs spor etkinlikleri kapsamında gençlerimize beraber spor yapmak. Tabii bu sporu bugüne bu haftaya özel değil sürekli yapıyoruz. Son olarak okul sporları ve ana Lig müsabakalarında ilimizi temsil ettik. Dereceler aldık. En son Ana Lig’den döndüğümüzde ikincilik başarısı alarak Türkiye finallerinde yarışmaya hak kazandık. Muğla’daki yarışmada en güzel şekilde ilimizi temsil edeceğiz.

binguven-bal2

Biz gençlerimizi spora yönlendirip spor dallarını tanıtıp bu arkadaşlarımızı yanımıza alıp güzel bir rezerv oluşturmak istiyoruz. Rafting ve kano sporu için bu rezerv ile beraber inşallah milli takıma gidebilecek seviyede genç sporcularımız var bunlar milli sporculuk seviyesine ulaştığında daha çok bizi mutlu edecektir. Gençlerimiz sadece bugün bizimle değil bu süreç uzun bir süreç olacak rafting ve kano takımı olarak güzel bir şekilde boş zamanlarımızda zamanımızı buralarda değerlendireceğiz playstation ve kahve köşelerinde değil. İlimiz için büyük bir nimet olan Murat nehrini en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Kendi imkânlarımızla burada bir pist alanı yaptık profesyonel olmasa da profesyonele yakın yaptık.

Bizim bir isteğimiz var barınacak yerimiz yok su sporları evimiz olsa bu arkadaşlarımız orada giyinip yemek yiyip tertemiz bir duş aldıktan sonra sağlıklı bir şekilde eve gidebilirlerdi. şu anda işte su soğuk hasta olma ihtimalleri var onun için bu şekilde güneşlenerek eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Yardımlar ediliyor ama daha büyük seviyelere ulaşabilmemiz için daha büyük kapsamlı desteklemeler yapılmalı özellikle barınma alanımızın olması lazım. Desteklerinden ötürü Genç Kaymakamlığı, Genç Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor Müdürlüklerimize teşekkür ederim.”

Haber: Gencin Sesi

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.