DOLAR
32,5424
EURO
34,8865
ALTIN
2.433,16
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

“YILMAZ’IN SÖYDİKLERİNİN ARKASINDAYIZ”

“YILMAZ’IN SÖYDİKLERİNİN ARKASINDAYIZ”
15.07.2022 17:25
291
A+
A-

AK Parti İl Başkanlığı; “Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı’nın diğer iddiaları ise tamamen iftira ve karalama niteliğinde olup, ispata muhtaçtır. Örneğin: Genç Belediyesine iş makinesi alımı için 500 bin TL, Sokak iyileştirmesi projesi için 500 bin TL hibe olarak, 750 bin TL ise düşük faizli kredi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca destek sağlanmıştır. Ayrıca diğer ilçe belediyelerimize de benzer destekler sağlanmıştır.”

AK Parti Bingöl İl Başkanlığı, Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Muhammed Fatih Tiryaki’nin iddialarına yanıt verdi.

İl Başkanlığından yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

binguven-bal2

“Seviyesiz bir üslupla yaptığı açıklamayı kendisine iade ediyoruz. Tiryaki’nin bu iddiaları karalama niteliğinde olup, basit bir algı teşebbüsünden başka bir şey değildir. Çirkin ifadeleri için hukuki haklarımızı saklı tuttuğumuzu belirtiyor, özellikle Saadet Partili kardeşlerimizin de bu konuda gerekli duyarlılığı göstereceğine inanıyoruz.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanımız Sn. Cevdet Yılmaz’ın bayramlaşma programında söylediği; ‘Peki altılı masanın adayı kim? Hayali bir kişi. Boş bir kutu. Her kafadan bir ses çıkıyor. Kendilerince bir tarif yapıyorlar, körün fili tarif etmesi gibi. Her biri bir tarif yapıyor ama öyle biri yeryüzünde yok.’ sözlerinin tamamen arkasındayız.

Liderimiz ve partimiz ayrım yapmadan her sosyal kesim ve kitleden olduğu gibi Millî Görüş geleneğine sahip büyük bir kitleden de destek almakta ve bu geleneğe sahip birçok siyasetçi AK Parti kadrolarımızda yer almaktadır. Siyasi hayatı boyunca altılı masa zihniyetine karşı dik durmuş, özellikle 28 Şubat sürecinde boncuk boncuk terleyerek mücadele etmiş rahmetli Erbakan hocamızın bıraktığı siyasi mirasa ihanet edenler, toplum nezdinde mahkûm edilmiştir.  Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı’nın diğer iddiaları ise tamamen iftira ve karalama niteliğinde olup, ispata muhtaçtır. Örneğin: Genç Belediyesine iş makinesi alımı için 500 bin TL, Sokak iyileştirmesi projesi için 500 bin TL hibe olarak, 750 bin TL ise düşük faizli kredi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca destek sağlanmıştır. Ayrıca diğer ilçe belediyelerimize de benzer destekler sağlanmıştır. İlimizin bu tür kazanımlarını manipüle etmek hiç kimsenin haddi değildir. Bütün ülke genelinde AK Parti hizmetleri yerel yönetimler ve merkezi hükümetimizin faaliyetleriyle devam etmektedir. AK Parti olarak halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda çalışır, hesap veririz. Ancak kendisinin de hesap sorma değil hesap verme makamında olduğunu belirtmek isteriz.

Biz her türlü eleştiriye açığız ama hiç kimsenin eleştiri ile hakareti karıştırmaya hakkı yoktur. Sırf gündeme gelmek için saldırgan bir üslup kullanmak hiç kimseye fayda sağlamayacaktır.

İlgili şahısa da insanlara saldırmakla gündem olmaya çalışmak yerine Türkiye ve Bingöl konusunda politikaları ve projeleri ile konuşmasını tavsiye ederiz.

Bizim yapamadıklarımızı soranların öncelikle kendilerinin ne yaptığını millete anlatması gerekmektedir. Bizim yaptıklarımız ortadadır ve milletimiz en güzel taktir makamı olarak defalarca sandıkta görüşünü ortaya koymuştur. Bu anlayışla aziz milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.