DOLAR
32,3865
EURO
35,0590
ALTIN
2.326,65
BIST
9.096,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi ihalesi yapıldı

Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi ihalesi yapıldı
05.09.2021 19:39
639
A+
A-

Millet Bahçesi projeleri kapsamında yapılacak Bingöl Millet Bahçesi projesi, TOKİ tarafından ihale edildi. Projenin ihalesi e-ihale yöntemiyle gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Her ile en az 1 Millet Bahçesi” projeleri kapsamında Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi projesi ihale edildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından, Bingöl İli, Merkez İlçesi, Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesinin yapıldığı duyuruldu.

binguven-bal2

İhale sürece e-ihale olarak yapılırken projenin ihalesinin 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yapıldığı açıklandı.

Toplam 3 bin metrekarelik dev bir alanı kapsayan yeni millet bahçesi projesinde millet kıraathanesi, su deposu, giyinme soyunma binası, büfe ve WC gibi alanlar da yer alacak. Millet bahçesi projesi yer tesliminin yapılmasını takiben 450 takvim günü içerisinde tamamlanacak.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.