DOLAR
32,4942
EURO
34,5714
ALTIN
2.480,80
BIST
9.552,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

YAVUZ AĞRALI ZAGREBİ FETH ETTİ

Yavuz Ağralı Zagrebi Feth Etti

YAVUZ AĞRALI ZAGREBİ FETH ETTİ
20.03.2021 14:27
551
A+
A-

YAVUZ AĞRALI ZAGREBİ FETH ETTİ
Hırvatistan’ın başkenti Zagrep’te yapılan Balkan Maratonu’nda Türkiye’yi temsil eden Bingöl Belediye Yaşamspor Kulübü’nün başarılı sporcularından Yavuz Ağralı altın madalya kazandı.

Atletizm branşından Bingöl’den olimpiyatlara giden ilk ve tek sporcu olan ve 2015-2016 yılında üst üstte iki kez Vodafone İstanbul maratonunda Türklerde 3. olan ve 2014 Yılında balkan yarı maratonu ve balkan maratonunda 2. olan Belediye Yaşam Spor kulübünün başarılı sporcusu Yavuz Ağralı, 8 Ekim Pazar günü Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’te düzenlenen Balkan Atletizm Şampiyonası B kategorisinde şampiyon oldu.

Türkiye Atletizm Federasyonu da Yavuz Ağralı’nın başarısını şu açıklama ile duyurdu;

“Zagreb Maratonu kapsamındaki Balkan Maraton Şampiyonası’nda Yavuz Ağralı altın madalya kazandı. Türkiye’nin üç atletle temsil edildiği Balkan Maraton Şampiyonası’nda Yavuz Ağralı altın madalya kazandı. Daha önce maratonda Balkan ikinciliği bulunan 25 yaşındaki Ağralı, Zagreb’de 2:18:22’lik bir derece yaparak şampiyonluğu aldı. Rotterdam’da geçen yıl yaptığı 2:17:15’ten sonra kariyerinin en iyi ikinci maraton sonucuna imza atan Yavuz Ağralı, 26.Zagreb Maratonu genel sıralamasında ise üç Kenyalı atletin arkasında dördüncülüğü elde etti. Erkekler yarışında 2:34:54 ile finişe gelen Cihat İlhan, genel sıralamada sekizinci, Balkan Şampiyonası’nda beşinci sırayı alırken, kadınlarda Nursel Karataş 2:48:39 ile Balkan dördüncüsü oldu.”

binguven-bal2
rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.