DOLAR
32,3766
EURO
35,0173
ALTIN
2.325,42
BIST
9.092,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

GEÇER AİLESİNDEN TEŞEKKÜR MESAJI

GEÇER AİLESİNDEN TEŞEKKÜR MESAJI
02.02.2022 22:27 | Son Güncellenme: 02.02.2022 22:40
476
A+
A-

25 Ocak 2022 Tarihinde ebedi aleme göç eden Seyda Molla Hüsnü Geçer ailesinden teşekkür mesajı.

Yazılı olarak yapılan mesaj’da;

“Rabbimiz Allah’tır” deyip, sonra da doğrulukta devam edenlere gelince, onların üzerine melekler iner ve derler ki: “Korkmayın, üzülmeyin, size vaat edilen cennetle sevinin. Biz dünya hayatında da ahirette de sizin dostlarınızız” (Fussilet, 31-32).

binguven-bal2

Ebediyete irtihal eden âlim ve zahit üstadımız, babamız el-Hazin Seyda Hüsnü Geçer’in vefatı akabinde cenaze namazına iştirak ederek ve taziyemize gelerek bizleri bu acı günümüzde yalnız bırakmayan âli-cenap yüreklere şükran borçluyuz. Hocamızın cenaze sürecinde de gördük ki “iyi insanlar” ve “iyilikler” biriktirmek; sonsuzluk yolculuğunun başladığı daha ilk anda, menzilin neresi olacağına dair işaretler veriyor. Allah; bizleri istikametten, amelin sâlih olanından ve kâmil dostlarından uzak kılmasın.

Firakın canımızı yaktığı bu zor zamanda arayan, soran, mesaj ileten, dayanağımız olan her bir gönüle ne kadar teşekkür etsek azdır.

Ancak, özellikle karlı bir İstanbul gününde yapılacak merasimi bütün imkânlarıyla kolaylaştıran, Seyda’mızın misafirlerini ağırlamak konusunda ziyadesiyle hassasiyet gösteren Ümraniye Belediyesine minnettarız.

Ayrıca, gösterdikleri yakın alakalarıyla meşakkatimizi azaltan akrabalarımıza ve tam da Hocamızın düşünce dünyasında olduğu gibi bir kardeşlik yumağı içinde taziyelerini bildiren bütün siyasal partilere ve sivil toplum kuruluşlarına müteşekkiriz”.

“Onların dualarının sonu da şudur: Hamd, âlemlerin Rabbi Allah’a mahsustur” (Yunus 10).

GEÇER AİLESİ

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.