DOLAR
32,3361
EURO
35,1901
ALTIN
2.247,00
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
10°C
İstanbul
10°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
13°C

TOPLU TAŞIMA 2 GÜN ÜCRETSİZ

TOPLU TAŞIMA 2 GÜN ÜCRETSİZ
08.07.2022 10:01
313
A+
A-

Bingöl Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla şehir içi toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, vatandaşlar, 9 Cumartesi ve 10 Temmuz Pazar günü toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanacak.

Açıklamada, “Vatandaşlarımızın daha rahat ve hızlı bir ulaşım sağlamları amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da şehir içi ulaşım ücretsiz olacak. Vatandaşlarımız sevdiklerine kolaylıkla kavuşabilmelerini sağlamak amacıyla Kurban Bayramı’nın ilk 2 günü toplu taşıma hizmetlerini ücretsiz kılıyoruz” denildi.

binguven-bal2

“Ekiplerimiz görev başında”

Kurban Bayramı’nın huzur içerisinde tamamlanması amacıyla gerekli önlemlerin alındığı kaydedilen açıklamada, “Zabıta, İtfaiye, Su Şebeke başta olmak üzere birçok birim bayram süresince görev başında olacak. Ekiplerimiz meydana gelebilecek aksaklıklara karşı görevlerinin başında olacak” ifadelerine yer verildi.

“Mezarlıklar temizlendi”

Kurban Bayramı kapsamında mezarlıkların da temizlendiği ifade edilen açıklamada, “Bayramda vatandaşlarımızın huzurlu ve temiz bir ortamda kabristan ziyaretlerini gerçekleştirmeleri için Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ile Mezarlıklar Şefliği’ne bağlı ekiplerimizce yapılan çalışmalarda çevre temizliği, yabani ot kesimi, ağaç budanması, bakım onarım çalışmaları yapıldı. Vatandaşlarımız mezarlık ziyaretlerini rahat ve sağlıklı bir şekilde yapabilirler” denildi.

Açıklamada, “Mübarek Kurban Bayramı’nın ilimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni eder, tüm hemşehrilerimizin ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ederiz” ifadelerine yer verildi.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.