DOLAR
32,5159
EURO
34,7433
ALTIN
2.497,05
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ŞAHİN BİNGÖL, ÜLKENİN ERDOĞAN’A İHTİYACI VAR

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ŞAHİN BİNGÖL, ÜLKENİN ERDOĞAN’A İHTİYACI VAR
16.03.2023 23:00
220
A+
A-

Siyaset arenasının tanınan isimlerinden Şahin Bingöl, 14 Mayıs 2023 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için AK Parti’den aday adaylığı müracaatını yaptı.

Kalabalık bir toplulukla AK Parti İl Başkanlığına gelip, müracaat dosyasını veren Bingöl, Seçim sürecinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bingöl’e hizmet etmek gayesiyle çıktığı yolda başarılı işlere imza atma hedefinin olduğunu ifade eden Bingöl, tüm aday adaylarına başarılar diledi.

binguven-bal2

Şehrin yarınlarına dair proje, hedef ve planlamalarla ilgili hazırlıklarının olduğunu söyleyen Bingöl, özellikle istihdam konularında çabalayacaklarını, ihtiyaçları karşılayıp var olan sorunları çözeceklerini vurguladı.

“ERDOĞAN’A VE AK PARTİ’YE SAHİP ÇIKALIM”

Genelde Türkiye’nin, özelde ise Bingöl’ün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye ihtiyacı olduğunu ifade eden Şahin Bingöl; “Ulusal ve uluslararası birçok sorunla mücadele ettiğimiz bu süreçte yapılacak bu seçim, ülkemizin ve ilimizin hem bugünü hem de yarını için büyük önem taşıyor. Tek hedefleri Erdoğan’ı düşürmek olan ve tüm politikalarını Erdoğan düşmanlığı üzerine inşa eden ittifaklara karşı tüm halkımızı dikkatli olmaya, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye sahip çıkmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

“HALK KOALİSYONLARDAN ÇOK ÇEKTİ”

Bireylerin kusurları üzerinden bir ülkenin geleceğini bataklığa sürüklemenin ve emin olmayan ellere teslim etmenin doğru olmayacağını vurgulayan Şahin Bingöl, halkın, koalisyonların bu ülkede açtığı derin yaraları unutmadığını, gelecek seçimde de buna müsaade etmeyeceğine inandıklarını söyledi.

“İTTİFAKLAR MİLLETE HİZMET VADETMİYOR”

İttifakların millete hizmet vadetmediğini, tek propagandalarının “Erdoğan gitsin” olduğunu dile getiren Bingöl: “Somut bir delilleri yok, tamamen algılarla toplumu kine, nefrete yönlendirip kendi iktidarlarını kurma çabalarındalar. İttifaka daha fazla katılım sağlanması için her önüne gelene Cumhurbaşkanı yardımcılığı vaadi doğru mu? Herkes yetkili, herkes icracı. Hepsi fırsat kolluyor, yetkiyi bir şekilde kendi elinde toplama gayretini apaçık ortaya koyuyor. Sloganik söylemlerle salvolarda bulunmak kolay. Madem bu kadar hizmet etme aşkıyla yanıp tutuşuyorlar, büyükşehir belediyeleri muhalefette. Ne yaptılar bugüne kadar? Lafla peynir gemisi yürümüyor. İcraat lazım icraat! Bireylerin kusurları üzerinden bir camiayı eleştirenlerin, her türlü iftirayı atma serbestliği isteyenlerin ve her türlü haksızlığı yapıp ‘hak, hukuk, adalet yok’ çığırtkanlığı yapanların bu topluma uyguladığı zulmü de baskıcı ve ayrıştırıcı dönemlerini de yaşadık. Ama milletimiz ferasetlidir, Allah’ın izniyle bu algılara fırsat tanımayacak, ülkemizi koalisyonlara ve çok başlılığa teslim etmeyecektir.”

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.