DOLAR
32,3848
EURO
35,0513
ALTIN
2.326,23
BIST
9.102,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

 Baz istasyonu 6 köyü mağdur ediyor!

 Baz istasyonu 6 köyü mağdur ediyor!
17.04.2022 23:36
554
A+
A-

Genç ilçesine bağlı Servi Bölgesi, Gönülaçan Köyünde arızalanan baz istasyonu, başta öğrenciler olmak üzere köy halkını mağdur ediyor.

Genç ilçesine bağlı Servi Bölgesinde Gönülaçan köyü karaorman mevkiinde bulunan telefon şebekelerine ait baz istasyonunda arıza oluştu. Oluşan arızadan dolayı mağdur olduklarını belirten köy muhtarı yetkililerden yardım istiyor.

Gönülaçan köyünde sürekli yaşanan baz istasyonu sorunuyla ilgili konuşan köy muhtarı Mehmetcan Hamarat şunları söyledi. “Gönülaçan Köyü karaorman mevkiinde D29 baz istasyonu 3 gündür arızalı olmasından dolayı Türk Telekom Servisleri bakıyordu.  Kış Aylarda 3 metre yükseklikte yağan karda bile böyle uzun sürmedi ve arızalı kalmadı. Baz istasyonunda arıza olduğu zaman Türk Telekom ekiplerini aradığımızda aynı gün ve gece gelip müdahalede bulunuyorlardı.

binguven-bal2

Hamarat,” Fakat şimdi ise 01.04.2022 tarihinde başka bir şirket aldığı için 3 gündür köyümüzde ne bir şebeke nede internet çekiyor. Burada bulunan vatandaşlarımız şebeke ve internet konusunda çok sıkıntı yaşıyor. Hastası olan vatandaş kimseyle irtibat kuramıyor. Öğrencilerimiz var internetten ders çalışamıyor. Yeni alan şirket baz istasyonunun çalışıp çalışmadığını sistemden görmekte fakat onunla ilgili her hangi bir müdahalede bulunmuyor. Bu baz istasyonundan yaklaşık 6 köy ve mezraları olmak üzere 2 bin vatandaş bu istasyonundan faydalandığını belirten Hamarat,” Bu 6 köy ve mezrada bulunan vatandaşlarımız mağdur durumda, hastası ve taziyesi olan yada acil durumlar için bir yeri aramak isterse her hangi bir yerden işletişim sağlayamıyor. Bu duruma yetkililerden bu duruma bir an önce el atmalarını ve mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.” dedi.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.