DOLAR
32,4571
EURO
34,7340
ALTIN
2.439,37
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Aslantatar’dan Kiğı’ya duygu dolu veda

Aslantatar’dan Kiğı’ya duygu dolu veda
03.09.2021 20:54
501
A+
A-

14 Temmuz 2020 tarihli Mülki İdareciler Kararnamesiyle Kiğı Kaymakamlığına atanan Enis Aslantatar, 20 Ağustos 2021 tarihli Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Ağrı Tutak ilçe Kaymakamlığına atanmıştı. Aslantatar, 3 Eylül 2021 tarihinde Kiğı’ya veda edip Ağrı’ya giderken duygu dolu bir açıklama yaptı.

Enis Aslantatar’ın ilçe Kaymakamlık binasında muhtarlar ve Belediye binası önünde ilçe halkıyla vedasında duygulu anlar yaşandı.

İlçeye bağlı 28 muhtarın hazır bulunduğu veda programında konuşan Aslantatar, “Değerli muhtarlarım, kısa ama çok güzel çalışmalar yaptık. Sizlerin aracılığı ile tüm Kiğı halkından helallik istiyorum. Benden yana herkese helal ediyorum” deyince birçok muhtar duygulandı.

binguven-bal2

Aslantatar, “Buradan başımız dik, alnımız ak bir şekilde gitmenin buruk sevinci ile ayrılıyorum” diye konuştu.

“DEVLETİN ŞEFKATLİ ELİNİ UYGULAMAYA ÇALIŞTIM”

Kaymakam Enis Aslantatar, gazetemize yaptığı veda açıklamasında ise şu ifadeleri kullandı:

“Çok Değerli Kiğılı hemşerilerim,

Bir yılı aşkın bir süredir görev yaptığım güzide ilçemiz Kiğı’dan Mülki İdare Amirleri atama kararnamesiyle Ağrı İli Tutak ilçesine atanmış bulunmaktayım.

Görev yaptığımız bu süre zarfında vatandaşlarımıza elimizden geldiğince yakın olmaya ve devletimizin kapısını her bir vatandaşımıza sonuna kadar açık olduğunu hissettirmeye çalıştık.  Yaptığımız çalışmalarla devletin sadece kudretten ibaret olmadığını, aynı zamanda şefkati de kapsadığını göstermenin gayreti içinde olduk.

“DEVLET KAPISINI KİĞILILARA AÇIK TUTMAYA ÇALIŞTIK”

Yaradan’a ve yaratılana duymuş olduğumuz sevgi, muhabbet ile bu mevki ve makamların bizlere milletin emaneti olduğu idraki ile sizlere hizmet etmeye çalıştım. Fırat’ın kenarında bir kuzuyu kurt kapsa bunun da hesabının bize sorulacağı hissiyatı içerisinde oldum. Devlet kapısının sonuna kadar siz değerli Kiğılı hemşehrilerime açık tutmaya çalıştık.

Görev yaptığım süre içerisinde, bundan önce görev yaptığım yerlerde olduğu gibi Devletimin bana verdiği görev ve sorumluluğu ve yasalara ve mevzuatlara uygun olarak halkımızın ortak beklentileri ve yararı doğrultusunda kullandım.

“AYRILMAK KOLAY OLMAYACAK”

Eşsiz doğal güzelliğinin yanında samimiyetle ve muhabbetle dolu olan ve hizmetinde bulunmaktan her zaman onur duyduğum bu ilçeden ayrılmak elbette kolay olmayacak.

Bu ilçeye gönlümüzü verdik. Sizlerle sevindik ve sizlerle üzüldük. Acılarınız acımız, sevinçleriniz sevincimiz, mutluluklarınız mutluluğumuz oldu. Kaymakamlık gibi sorumluluğu ağır bir emaneti taşırken, her görevi mükemmel yapmanın zorluğunu takdirlerinize sunuyorum.

Naçizane bana göre bir insanın sorumluluğu, aklı, gönlü, yetenekleri ve imkanları ile sınırlıdır. Samimiyetle aklımı, gönlümü, yeteneklerimi ve imkanlarımı en iyi şekilde kullanmaya çalıştım. Hizmetlerin ve yatırımların gerçekleşmesinde ortak akıl, birlikte yönetim ve istişare anlayışını hakim kılma gayreti içinde oldum.

TEŞEKKÜR

Çalışmalarımızda bize destek veren sayın valimize, belediye başkanımıza, tüm siyasi parti ilçe başkanlarına, il genel meclis üyelerine, ilçemizdeki tüm kamu kurum ve kuruluş çalışanlarına, yöneticilerine, muhtarlarımıza, meslek ve STK temsilcilerine, basın mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Biliyorum!

Çok kısa bir zaman diliminde sizlerle beraber olduk.  Ancak devlette devamlılığın esas olduğu gerçeği ile hareket ederek sizlere veda vaktinin geldiğinin hüznü içindeyim.

Her vedanın yeni bir başlangıç olduğuna inanıyorum. Çok sevdiğim bu güzel ilçede imkânlar ölçüsünde sizlerle vedalaşmaya çalıştım. Ulaşamadığım bütün Kiğılı hemşehrilerime haklarını helal etmelerini istiyorum.

Benden yana helal olsun. Bu kadim ve güzel şehrimizden ayrılıyorum.  Hepinizi Allah’a emanet ediyorum.

Allahaısmarladık”.

İLÇE HALKIYLA KISA SÜREDE BÜTÜNLEŞMİŞTİ
rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.