DOLAR
32,3276
EURO
35,0275
ALTIN
2.284,06
BIST
8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

ARICILAR BİRLİĞİ, DEĞİŞİM DEDİ

ARICILAR BİRLİĞİ, DEĞİŞİM DEDİ
20.03.2022 21:57
496
A+
A-

Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği 6. Olağan genel kurul toplantısında değişime karar verdi. Mevcut Başkan Mehmet Can Üzer’e karşı aday olan Ali Aba 180 fark ile yeni başkan seçildi.

Ahmet Dursun Düğün Salonu’nda gerçekleşen genel kurula ilgi büyük oldu. Yoğun katılımla gerçekleştirilen kongrede 960 üyeden 651’i sandık başında oy kullandı.

Mevcut Başkan Mehmet Can Üzer’e karşı aday olan Ali Aba, 410 oy, Mehmet Can Üzer ise 230 oy aldı. 180 oy farkla seçimi kazanan isim Ali Aba, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

“AMACIMIZ ‘BEN’ DEĞİL, ‘BİZ’ OLABİLMEKTİR”

binguven-bal2

Seçim sonrası konuşan Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği’nin yeni başkanı Ali Aba, destek veren, vermeyen herkese teşekkür etti.

Destek verenleri mahcup etmemek için var gücüyle çalışacaklarını söyleyen Aba: “Yönetim kurulumuzla aktif çalışmalar yürütüp, arıcılarımızın talepleri doğrultusunda aciliyet arz eden sorunları çözmek önceliğimiz olacaktır” dedi.

İstişareye dayalı bir anlayışla, arıcıların bilgi, birikim, tecrübe ve önerileri doğrultusunda yol haritalarını şekillendireceklerini vurgulayan Aba: “Ekip olarak bu görevi, kurumsal yapıyı daha da güçlendirerek başarıyla yürütmeyi hedefliyoruz. Sorunlarımızı biliyoruz, çözüm konusunda da süratle gerekli adımlarımızı atacağız inşallah. Bu anlamda tüm önerilere açığız. Amacımız ‘ben’ değil, ‘biz’ olabilmektir. Birlikte üretmek, birlikte güçlenmek, birlikte güzel yarınlara ulaşmaktır. Rabbim bizleri mahcup eylemesin” açıklamasında bulundu.

YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Kongreye katılım sağlayan üyelere şükranlarını ileten Başkan Aba, önceki dönem başkanı Mehmet Can Üzer ve yönetim kuruluna gayret ve çalışmalarından ötürü de teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.