DOLAR
32,5126
EURO
34,8641
ALTIN
2.486,23
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

2021 YILI, KİĞI İÇİN HİZMET YILI OLDU

2021 YILI, KİĞI İÇİN HİZMET YILI OLDU
03.10.2021 23:41
509
A+
A-

Kiğı İl Genel Meclisi Üyesi Abuzer Soydemir, “İlçemizin yolları, içme suları ve alt yapıları yapıldıkça; köylere dönüşler hızlandı, 2021 yılı, Kiğı için hizmet yılı oldu” dedi.

YOLLAR VE ALT YAPILAR YAPILDIKÇA KÖYLERE DÖNÜŞLER HIZLANDI!

Kiğı İl Genel Meclisi Üyesi Abuzer Soydemir, 2021 yılında birçok yatırımı gerçekleştirdiklerini söyledi.

binguven-bal2

Soydemir, “Üç dönemdir Kiğı İl Genel Meclis üyeliği yapıyorum. İlçemde herkes de bilir ki tek amacım, halkıma hizmet etmektir. Hepimiz ölümlüyüz, geride sadece hayırla yad edilmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İlçemizin nüfusunun azalmasıyla beraber hizmetlerde öncelik daha kalabalık ilçelere yapıldı. İlçe halkımızın büyük ekseriyeti İstanbul’a göç etti. Çok iyi işler yapan, üretimde ve sanayi alanında iyi konumda olan hemşerilerimizin başarılı çalışmaları, bizleri gururlandırıyor.

Zaman zaman İstanbul’da ve farklı ülkelerden gelen misafirlerimizin haklı taleplerine karşı biz ilçemizi yönetenler de emekli olan insanlarımızın Kiğı’ya vefa borcu olarak nüfus kayıtlarının taşımasını istiyoruz. Biz, Kiğı’yı her konuda kalkındırmak, güzelleştirmek ve tarihi konuma getirmek için elimizden geleni yapıyoruz”.

KÖYLERİMİZ İLÇE İLE DAHA YAKINLAŞTI

Soydemir, sözlerini şu şekilde özetledi; “Yıllardır gazetemizin de üzerinde durduğu yılan hikâyesine dönen Kiğı Bilice yolunun çalışmaları devam ediyor. Bir aya kadar, kısmen bitme noktasına geldi. Yine bir çok köyde su, altyapı ve asfalt yollar yaptık. Kimsenin hayal bile edemediği yerlere asfalt yol, sıcak asfalt yaparak başarılı bir yılı geride bırakıyoruz. Bu yaptıklarımızın karşılığı olarak Kiğı İlçesi köylerinde bu yol yapılaşma rekoru kırdıklarını ve tamamen boş olan bir çok mezralarda dahi vatandaşlarımızın dönerek ev yapmaya başladıklarını görmek bizleri mutlu ediyor. Köylerimiz yeni yapılaşmayla modern bir görünüm kazanıyor. Bundan sonra da eksik kalan veya yeni ortaya çıkacak talepleri hızla çözmeye gayret edeceğiz” diye konuştu.

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Soydemir, “İlçemize bu değerli hizmetleri sağlayan başta TBMM Bütçe Komisyonu başkanı Milletvekilimiz Sayın Cevdet Yılmaz, Milletvekilimiz Sayın Feyzi Berdibek, İl Valimiz Kadir Ekinci, giden eski Kaymakamımız Enis Aslantatar, Kiğı Belediye başkanımız, İl Özel İdare sekreteri Enes Üçgül, İl Genel meclis üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.