DOLAR
32,4964
EURO
34,7860
ALTIN
2.461,97
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
19°C
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

KİĞI SPOR’A KOCAELİ FİRMASI SPONSOR OLDU

KİĞI SPOR’A KOCAELİ FİRMASI SPONSOR OLDU
25.09.2022 01:12 | Son Güncellenme: 25.09.2022 14:38
378
A+
A-

Kiğı futbol takımına Bingöl ile alakası olmayan Kocaeli firması sahip çıktı. Geçen yıl kurulan Kiğı Spor kulübüne Kocaeli ilinde gayrimenkul danışmanlık firması advantage company sponsor oldu.

Bu yıl şampiyonluk ve bal Ligi hedefi olan Kiğı spor, İstanbul, Elazığ ve Bingöl’den 9 yeni transferle sezona başlayacak. Sosyal medyasında transfer çalışmaları ve şeffaf bütçelerini sergileyen Kiğı spor yönetimi, geçen yıl sponsor bulamadığı için gerekli transferler yapamadığı ve sahası olmadığı için, başarılı olmasa da ilçede gençlerin spor etkinliğine olan ilgi, takdire değerdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, “KİĞI SPOR’umuz 2022-2023 sezonu için kurulduğumuz günden beri yanımızda olan Kocaeli’nin seçkin iş insanları Emre Özcan ve Tolga Kolburan’nın sahibi olduğu yurtiçi ve yurtdışında yatırımcılarına yüksek kazanç sağlayan Advantage Company ile 1 yıllık sponsorluk anlaşması imzalamıştır. Kiğı Spor Yönetim Kurulu olarak Advantage Company’e teşekkür ederiz” denildi.

binguven-bal2

KİĞILI İŞ İNSANLARI, FUTBOL TAKIMINA SAHİP ÇIKMADI

Yönetim kurulu, bir yandan eksiklikleri tespit edip yeni transferler yaparken, diğer taraftan sponsor arayışlarını sürdürdü. Başkan Akdoğan, Kocaeli ilinden arkadaşları olan Emre Özcan ve Tolga Kolburan’a ait Advantage Company ile anlaşarak bir sezon boyunca KİĞI SPOR formalarında advantage company yazacak.

İstanbul başta olmak üzere Dünya’nın her yerine dağılmış iş insanlarının gençlere yönelik eğitim ve spor kulübüne sahip çıkmaması, hayal kırıklığına sebep oldu.

TRANSFERLER

Transfer edilen futbolcular; Ömer Bedir, Bilal Bukedburaç, Musab Geçteymur, Muhammet Göndük, M.Faruk Demir, Ahmet Estelik, Osman Çiçek, Serhat Çapar ve Erkan Çelik.

HAZIRLIK MAÇINDA 5 GOL

Kiğı Spor Cumartesi günü oynadığı hazırlık maçından galip ayrıldı.

Takıma yeni katılanların verdiği katkıyla göze hoş gelen futbol oynayan takım, bu oyunu 5 golle güzelleştirdi.

GOLLER|

Ahmet ESTELİK 3

FIRAT ÖKDE 2

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.