DOLAR
32,5816
EURO
34,8086
ALTIN
2.513,14
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Hukuk Fakültesi’ini kazanan Ayşegül Göze

Hukuk Fakültesi’ini kazanan Ayşegül Göze

Hukuk Fakültesi’ini kazanan Ayşegül Göze
20.03.2021 21:31
635
A+
A-

Adaklı’nın gözbebeği!

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ini kazanan Adaklı Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Ayşegül Göze, Adaklı’nın gözbebeği oldu.

Öğrencilerinin, Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinde hukuk, psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümlerini kazanmasının kendilerini gururlandırdığını belirten okul müdürü Ozan Palandöken, ise “Öğrencilerimizin Adaklı’da dezavantajlı durumlara rağmen üst düzey bölümler kazanıyor olması gururu verici. Bir şeyleri gerçekleştirmenin imkânsız olduğuna inanmıyorum, çünkü bir şeylerin imkânsız olduğuna inanırsanız onu gerçekten imkânsız hale getirirsiniz. Öğrencilerimiz zorlu koşullarda imkânsız görünenleri başardılar” diye konuştu.

‘ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜRLER’

binguven-bal2

Okul olarak eğitim ve öğretim anlamında özellikle son iki yıldır çok ciddi bir yapılanma içerisinde olduklarını, bu yapılanmanın ana iskeletini disiplin, işbirliği ve paylaşımın oluşturduğunu kaydeden Palandöken, şöyle devam etti:

“Birbirine güvenen, birbirine değer katan ve birbirini geliştiren okul-veli-öğrenci kombinasyonunun başarılı olacağı anlayışı ekseninde ciddi ve özverili çalışmaların sonucunda küçük ama anlamlı diyebileceğimiz başarılar elde ediyoruz. Ancak bu başarıların henüz yeterli olmadığının da farkındayız. Küçük ve sağlam adımlarla başarıları süreç içerisinde daha da üst seviyelere çıkarma gayretindeyiz. Başarı anlamında farkındalık oluşturarak her anlamda başarılı ve güzel bir okul yaratma gerekliliğine inanıyoruz. Bu gerekliliği gerçekleştirmenin en kısa yolu da inanç ve azimle daha çok çalışmaktır. Bu küçük ama çok anlamlı başarıların elde edilmesinde katkısı olan özverili öğretmenlerimize, her zaman bizlere güvenen ve inanan velilerimize, okulumuzun çeşitli birimlerinde çalışan çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.”

 ‘İNANDIM, ÇALIŞTIM VE BAŞARDIM’

Adaklı Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazanan Ayşegül Göze, duygularını şöyle dile getirdi:

“Öncelikle onlarca kişinin içinde bana her zaman inanmış ve destek vermiş olan aileme çok teşekkür etmek istiyorum. Adaklı Lisesi’ndeki değerli öğretmenlerimin desteği ve gösterdikleri muazzam ilgi, bana bu başarıyı getiren bir diğer etken oldu. Sınava hazırlandığım süre içinde bana verdikleri maddi ve manevi desteklerden ötürü başarılı olmayı kendime borç bildim. Çalışma azmimi diri tutan ailem ve öğretmenlerim oldu. Verdiğim emeklerin karşılığını aldığım için çok mutluyum. Çevremdeki bazı önyargıları kırabildiğim için de çok mutluyum. Kendime inandım, çok çalıştım ve başardım.”        

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.