DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

Fenerbahçe’li Joshua King’in, şoförünü bacanağı öldürdü

Fenerbahçe’li Joshua King’in, şoförünü bacanağı öldürdü
03.10.2023 13:36 | Son Güncellenme: 03.10.2023 13:38
115
A+
A-

Fenerbahçeli Joshua King’in, Çaykur Rizespor’a attığı son gölünü armağan ettiği özel şoförü Bingöllü Murat Adkovayçin, bacanağı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Süper Lig’in 7. haftasında sahasında ağırladığı Çaykur Rizespor’u 5-0 mağlup eden Fenerbahçe’nin son golünü atan Joshua King, golünün ardından, kaybettiği şoförü için duygusal açıklamalarda bulunmuştu. Joshua King yaptığı açıklamada “Maalesef şoförümü, aynı zamanda amcam gibi çok yakınım olarak gördüğüm bir kişiyi kaybettim, O bizim için bir aile gibiydi. Çok yakındı. Her gün oğlumu okula götürüyordu, ailemi her yere götürüyordu. Ben onu sanki ailemden amca gibi görüyordum. Dört gün önce vefat etti. İki gün önce cenazesine katıldım ve bu maçtan önce de ’Eğer bugün gol atarsam ona armağan edecektim’ düşündüm. Benimle çalışmaya başlamadan önce Fenerbahçeli değildi ama benimle çalışmaya başladıktan sonra yavaş yavaş Fenerbahçeli oldu” demişti.

BACANAĞI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLMÜŞ

binguven-bal2

Aslen Bingöl Sancak Zağ köyünden olan fenerbahçeli futbolcu Joshua King’in açıklamasının ardından Murat Adkovayçin’in nasıl öldüğü merak konusu oldu. Murat Adkovayçin’in 25 Eylül tarihinde ikamet ettiği Ümraniye, Esenkent mahallesi Çetinkaya sokaktaki evin önünde ensesine sert cisimle arkasından vurulduğu belirtildi.

Ağır yaralanan Adkovayçin, 3 gün sonra hastanede hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Polis kayıtlarına göre saat 02.30 sıralarında meydana gelen olayda özel şoför olarak çalışan Murat Adkovayçin, evin önüne arabasını park edip içeri giderken daha önceden tartışmalı olduğu bacanağı Muhammed Can U.(28) ve yakınları yanlarına gelerek tartışmaya başlandı. Diğer kişilerle konuşurken arkasından sert cisimle vurulan Adkovayçin, dengesini kaybederek düştüğü belirtildi.

Murat Adkovayçin’in başına ve göğsüne aldığı darbelerle yere yığıldığı belirlendi. Murat Adkovayçin hastanede tedavi altına alınırken, gözaltına alınan şüpheli Muhammed Can U., gözaltına alınarak kasten yaralama suçundan ifadesi alındıktan sonra savcılık talimatıyla tutuklandı.

KİNG: “ŞOFÖRÜMÜ KAYBETTİM”

Joshua King, maç sonrası yaptığı açıklamada, geçirdiği zor bir haftadan bahsetti. “Maalesef, şoförümü kaybettim ve onu amcam gibi gördüm. Ailem için çok değerli bir insandı. Her gün oğlumu okula götürüyordu ve benim için büyük bir destekti. Bu hafta gerçekten zorlu bir süreçti. Murat Adkovaycın, sadece bir şoför değil, aynı zamanda ailem için bir koruyucu bir figürdü. Ailem bu kayıp nedeniyle derinden üzgün. Sadece iki gün önce cenazesine katıldım ve bu benim için çok zor bir deneyimdi. Bugün attığım golü ona ithaf etmek istedim. Kendisi, Fenerbahçe’yi desteklemeye başlamadan önce futbol dünyasına ilgisi yoktu, ancak zamanla stadyuma gelerek büyük bir Fenerbahçe taraftarı oldu. Eminim ki şimdi bizi izliyor” dedi.

G

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.