DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

DİJİTAL BİNGÖL REHBERİ, TÜRKİYE GÜNDEMİNDE!…

DİJİTAL BİNGÖL REHBERİ, TÜRKİYE GÜNDEMİNDE!…

DİJİTAL BİNGÖL REHBERİ, TÜRKİYE GÜNDEMİNDE!…
12.01.2022 01:46 | Son Güncellenme: 15.01.2022 00:07
453
A+
A-

Alanında ilk olan www.dijitalbingolrehebri.com sitemiz, Türkiye ulusal medya gündeminde kendine yer bulmayı başardı.

ÖRENEĞİ OLMAYAN TANITIM REHBERİ

“BASIN DAYANIŞMASI GÖSTEREN DOSTLAR SAĞOLSUN”

binguven-bal2

İçerisinde Bingöl’e dair tüm resmi kurum bilgileri, tarihi ve kültürel değerler, ilçe ve köy dernekleri ile vakıflar ve Türkiye’nin dört bir yanına dağılmış Bingöllü iş adamlarının kurdukları şirketlerin bilgilerinin yer aldığı www.dijitalbingolrehberi.com ulusal basında söz ettirmeye başladı.

TEŞEKKÜRLER: “VATAN, MİLLİYET, KANAL 7, CRONOS HABER, İSTANBUL, POSTA, WORLDNEWSTURKEY

*

Uzun süreli, aylarca emek verilip kurulan www.dijitalbingolrehberi.com sitesinin ulusal basının da ilgisini çekti.

Bingöl’e dair her şeyin bulunabildiği sitede tarihi, doğal ve kültürel değerler, Türkiye’ye yayılmış Bingöl iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları yer alıyor. Bingöl’e dair her şeyin bulunabileceği site kısa sürede Bingöl’ün en çok ziyaret edilen sitesi olmayı başardı.

Konu ile ilgili açıklama yapan sitenin kurucusu gazeteci Galip Akengin, “Türkiye’de başka emsali olmayan bir web sitesi kurduk. ‘A’dan Z’ye Bingöl’e dair her şey burada olacak’ sloganıyla başladık ve sağ olsunlar hemşerilerimiz büyük ilgi gösterdi, bunu fark eden ulusal basından meslektaşlarım sağ olsunlar,  bu yeniliğe destek ve duyarlılık gösteren tüm basın emekçilerine teşekkür ederim” diye konuştu.

İŞTE SAYFALARINDA YER VEREN BASININ LİNKLERİ….

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.