DOLAR
32,5064
EURO
34,5611
ALTIN
2.501,94
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Buyankara’nın coşku ile karşılanması, rakiplerini endişelendiriyor!

Buyankara’nın coşku ile karşılanması, rakiplerini endişelendiriyor!
20.04.2023 14:57 | Son Güncellenme: 20.04.2023 14:59
184
A+
A-

2019 Yerel seçimlerinde Bingöl de MHP’den aday olarak13.233 oy alarak büyük çıkış yapan Buyankara’ya, ilgi her gün daha da artıyor.

AK PARTİ’YE TEPKİ, BUYANKARA’YA YARAYACAK GİBİ

Partisinin Genç İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında toplanan kalabalığa seslenen Yenide Refah Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Ziya Buyankara; ‘Bir kesimin değil her kesimin temsiliyeti amacıyla Meclis’te yer alacağıma hiç şüpheniz olmasın’ dedi.

Ziya Buyankara’nın 1. Sıra Adaylığıyla Bingöl’deki ilk seçimine iddialı bir giriş yapan Yeniden Refah Partisi, 14 Mayıs 2023 Milletvekili Genel Seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Bingöl merkez Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışında yakaladıkları rüzgârı sürdüren Yeniden Refah Partisi, Genç İlçesi’ndeki SKM açılışını da coşkuluyla gerçekleştirdi. Burada toplanan kalabalığa seslenen Yenide Refah Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı M.Ziya Buyankara, herkesin temsilcisi olacağı ve kaynakların adil dağıtılacağı sözünü verdi.

“Bir oyun bile büyük kıymeti vardır”

Gerek kamudaki gerekse siyasi yaşamındaki duruşuna değinen ve kimsenin hakkını yemediğine dikkat çeken Buyankara; “Sevgili gençler, bugüne kadar hiçbir menfaat gözetmedik, kimsenin cebinde gözümüz olmadı. Bundan sonra da olmayacak. Yaptığımız idarecilik çalışmaları boyunca sürekli hakkaniyetten yana taraf olduk. Mazlumu zalime ezdirmedik, bundan sonraki tutumumuz da bu şekilde devam edecektir. Politika yapmaktaki amacımız siyasete hem bir seviye kazandırmak hem de kaynakların adil dağıtımını, bölüşümünü sağlamaktır. Bir kesimin değil her kesimin temsiliyeti amacıyla Meclis’te yer alacağıma hiç şüpheniz olmasın. Dolayısıyla desteğiniz çok önemlidir. Bir oyun bile büyük kıymeti vardır. Ben bu anlamda verdiğiniz oyları gerektiği gibi hakkıyla temsil edeceğime söz veriyorum. Hep birlikte Bingöl siyasetindeki tıkanmayı aşacağız inşallah ve hep birlikte memleketimizin gelişmesine kalkınmasına katkıda bulunacağız” dedi.

binguven-bal2

Konuşmanın ardından SKM açılış kurdelesi kesilip esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.