DOLAR
32,5826
EURO
34,6662
ALTIN
2.527,36
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

BİNTSO’nun Yeni Başkanı Kadir Çintay Oldu

BİNTSO’nun Yeni Başkanı Kadir Çintay Oldu
07.10.2022 23:26
300
A+
A-

Bingöl Ticarete ve Sanayi Odası (BİNTSO) Meslek Komite seçimlerinin ardından bugün başkanlık seçimi yapıldı. Yeni Başkan Kadir Çintay oldu.

BİNTSO’da 02 Ekim 2022 Pazar günü gerçekleştirilen Meslek Komite seçimlerinde 10 meslek gurubundan adaylar belirlenmişti. Bugün ise Yönetim Kurulu Başkan Başkanı ve Meclis Başkanlığı seçimi vardı. Saat 09.00’da başlayan oylamaya saat 17.00’da sona erdi.

Yapılan oylama ile kesinleşen sonuçlar şöyle;

binguven-bal2

Yönetim Kurulu Başkanı:Kadir Çintay

Meclis Başkanı: Doğan Koç

Meclis Başkan Vekilleri: Ferhat Baynal ve Hatip Üçgül

Disiplin Kurulu Başkanı: Sinan Baylas

TOBB Delegesi: Ramazan Çakan

Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve diğer görevlendirmeler ise önümüzdeki hafta içinde belirlenecek.

“GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ”
Seçim sonrası görüşleri alınan BİNTSO’nun yeni başkanı Kadir Çintay, üyelerin menfaati için yürütülecek çalışmalardan yeni istihdam alanlarının oluşturulmasına kadar her alanda yoğun bir çaba içerisinde olacaklarını vurguladı.

Bingöl’ün ticari bazda gelişimini önceleyeceklerinin altını çizen Çintay: “Bu hususta değil elimizi, gövdemizi taşın altına koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İlimizin ve üyelerimizin menfaatine olacak her türlü projeye ve fikre açık olacağımızı da buradan beyan etmek isterim. Ayrıştırmadan, kucaklayıcı bir anlayışla birlikte Odamızı daha ileri noktalara taşıyacağız inşallah” dedi.

Gerek komite seçimlerinde gerekse başkanlık seçimlerinde destek veren, vermeyen herkese teşekkür eden Çintay; “Artık seçim süreci geride kaldı. El birliğiyle önümüze bakmalıyız” ifadelerini kullandı.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.