DOLAR
32,4468
EURO
34,7861
ALTIN
2.441,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Abdurrahman Delen, 30. Evlilik Yıldönümünde Eşine Sürpriz Yaptı

Abdurrahman Delen, 30. Evlilik Yıldönümünde Eşine Sürpriz Yaptı
14.02.2024 13:49
54
A+
A-

14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla 30 yıldır evli olduğu eşine sürpriz yapmak isteyen halk ozanı Abdurrahman Delen, ona unutamayacağı bir hediye vererek türkü yazdı. Eşine yazdığı eseri dinletmeyen Delen, Sevgililer Günü’nde sürpriz yaparak armağan ettiğini söyledi. Delen, bu jestin kalıcı olmasını istediğini belirterek, gençlere eşlerinin kıymetini bilmeleri çağrısında bulundu.

14 Şubat Sevgililer Günü dolayısı ile 30 yıldır evli olduğu eşine sürpriz yapmak isteyen halk ozanı Abdurrahman Delen ona unutamayacağı bir hediye vererek türkü yazdı.

Dünya’da 14 Şubat Sevgililer günü farklı etkinlik ve eşlerin birbirlerine hediyeleri ile kutlanırken İstanbul’da yaşayan ünlü halk ozanı Abdurrahman Delen eşine çok özel bir hediye hazırladı. Yaklaşık 4 ayda sözlerini yazdığı eseri eşine Sevgililer günü hediyesi olarak armağan etti. Daha önce eşine yazdığı eseri dinletmeyen Delen, 14 Şubat günü sürpriz yaparak armağan ettiğini söyledi.

“Kalıcı olsun diye eşime böyle bir jest yaptım”

binguven-bal2

Normal hediye ve kutlamalardan daha farklı bir 14 Şubat’ı eşiyle kutlamak istediğini ifade eden halk ozanı Abdurrahman Delen, “Kimi takı kimisi gül hediyeler alır sevdiğine bu özel günde. Ben daha farklı ve unutulmaz olmak için eşime bir eser yazdım. Herkes sevgilisine bir şey alıyor, bende kalıcı olsun diye eşime böyle bir jest yaptım. Kendisi daha bilmiyor tabi ki. Ben çok mutlu olacağını düşünüyorum. Bizim 30 yıllık bir evliliğimiz var. Eserin sözlerinde şöyle diyorum, ‘Sevgi bitirir savaşı’ Gençlere seslenmek istiyorum lütfen eşinizin kıymetini bilin” dedi. – İSTANBUL

Kaynak: İHA

binguven-bal2
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.