DOLAR
32,3276
EURO
35,0275
ALTIN
2.284,06
BIST
8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Tiryaki; “Bizim çalışmalarımızın beyhude olmadığını görüyorlar”

Tiryaki; “Bizim çalışmalarımızın beyhude olmadığını görüyorlar”
26.09.2021 23:15 | Son Güncellenme: 27.09.2021 12:03
435
A+
A-

AK Parti İl başkanı Haşim Sağlar’ın Bingöl’de bir gazeteye yaptığı ziyarette söylemiş olduğu “Muhalefetin çabaları beyhudedir, ne yaparlarsa yapsınlar, başaramayacaklar” sözlerine karşı açıklamada bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Fatih Tiryaki: “Bizim hiçbir çalışmamızın beyhude olmadığını sahada görüyorlar” sözü ile cevap verdi.

KORKUNUN ECELİ FAYDASI YOKTUR!

AK Parti İl başkanı Sayın Sağlar’ın basın ziyaretinde söylemiş oldukları “Muhalefetin çabaları beyhudedir, Ne yaparlarsa yapsınlar başaramayacaklar!. Bizleri milletimize hizmet yolundan vazgeçiremeyecekler. Ak Parti bu milletin teminatıdır, geleceğidir, umududur. “Sözlerine cevaben Saadet Partisi İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada İl Başkanı M.Fatih Tiryaki; ”Bizim hiçbir çalışmamızın beyhude olmadığını, sahada görüyorlar. Bu korkunun alametidir, korku dağları sarmıştır. Korkunun da ecele faydası yoktur” dedi.

binguven-bal2

Tiryaki, “Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da özelde ilimizin Saadeti, genelde de ülkemizin Saadeti için gerekli her türlü çalışmayı, her zamankinden daha büyük bir aşk ve heyecanla yapmaya devam edeceğiz. Merhum Liderimiz Rahmetli Necmeddin Erbakan Hocamızın DAVAM kitabında da söylemiş olduğu gibi, ”Ben ne yaptıysam Allah rızası için yaptım” sözlerini tüm teşkilatlarımız kalben tasdik etmiş ve uygulamalarıyla takrir etmiştir. Sırtımızda Mafya babaları, Holding patronları, İhale düşkünü müteahhitler, yandaş basın olmadan, en kıt imkânlarla son 11 ayda her bir İlçemizi en az iki veya üçer defa ziyaret ettik. Kendilerine soruyorum; İktidarın tüm imkanlarına rağmen bu yıl kaç kez Yayladere’ye, Yedisu’ya, Kiğı ve Adaklı’ya gittiler!

Karlıova, Solhan ve Genç İlçelerimize ne yaptılar?


Saadet Partisi olarak Muhalefette bulunan bizlerin, Ak Parti iktidarını milletimize hizmet etmekten vazgeçirmek gibi bir gayemiz yoktur. Aksine yapacakları üretime dayalı yatırımları (doğanın dengesine zarar vermeden, ihalelerde usulsüzlüklere göz yummadan) destekleyeceğimizi buradan belirtmek isteriz. Zira Güneş enerjisinden elektrik üretme tesisleri için Belediye Başkanı Sayın Erdal Arıkan’ı bizatihi arayarak tebrik ve teşekkürlerimizi kendilerine sunduk. Yine sahada gerek Belediye, gerek diğer Kurumlarla alakalı gördüğümüz ne kadar eksik varsa, bu eksikliklerin giderilmesi için tüm sıkıntıları Kurum amirlerine ilettik ve iletmeye devam ediyoruz.
Soruyorum Sayın Sağlar’a; “Eğer amacımız milletimizin hizmet görmesi değil de, yapılacak hizmetlere engel olmak olsaydı, iktidarın atamış oldukları Kurum Amirlerine bu şekilde yardımcı mu olurduk yoksa bu eksiklikleri basında boy boy göstermekle hem kendilerini, hem atamış oldukları kurum amirlerini, hem de o kurumları itibarsızlaştırma çabasına mı girerdik?
Sayın Sağlar’ın bir diğer söylediği “Ak Parti sadece yol, hastane, köprü, havaalanı ve diğer yapısal hizmetleri hayata geçirmekle kalmadı, özgürlükler alanında da önemli işler başardı.” sözüne cevaben; Saadet Partisi İl Başkanı M.Fatih Tiryaki; “Sayın Sağlar’ın sadece diye başladıklarından hangisi 20 yıldır ilimize getirildi de bizim haberimiz yok. Genç İlçemizde yaşadıkları için kendilerine soruyoruz; Genç İlçemizde köy ve mezralarının yollarından, İŞKUR tarafından 10 kişinin alınacağı işe 1000 kişinin başvurmasından Genç’te yaşayan bir birey olarak memnunlar mı?

Solhan yolu Van ve İran’a, Karlıova yolu Gürcistan’a, Genç Yolu Diyarbakır’dan Suriye’ye kadar giden yollar iken 20 Yılda bu yolları dahi bitirememiş iktidara Kiğı, Yayladere, Yedisu, Adaklı yollarını soramıyoruz bile. Tüm Alt yapı çalışmaları aylardır tamamlanmış 400 yataklı Hastane’nin neden yapımına başlanmıyor?

 Uydukent kavşağına, Berti oteli kavşağına, yeni yapılan Valiliğin önüne köprü ve kavşak yaptığınıza mı muhalefet olarak karşı çıktık, yoksa neden hala yapamamış olduğunuz için mi muhalefet ettik? 

Bir Milli Görüş Projesi olan Havaalanını ilimize kazandırdığınız için teşekkür ederiz. İktidarınız döneminde ne kadar insanımızın Fikir ve düşünce Özgürlüğü(!) sebebiyle hukuksuz bir biçimde hapiste tutulduğu da halkımız tarafından iyi bilmektedir. Bunun yanı sıra Covid Aşısı yaptırmak istemeyen insanımıza daralttığınız hayat alanı, hangi fikir ve  düşünce özgürlüğüyle bağdaşıyor onu da öğrenebilir miyiz?

Diye konuştu.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.