DOLAR
32,3862
EURO
35,0429
ALTIN
2.326,30
BIST
9.137,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

SOYADI GİBİ MERT İŞ İNSANI, ÇEKİLİŞLE EV VERİYOR!

SOYADI GİBİ MERT İŞ İNSANI, ÇEKİLİŞLE EV VERİYOR!
19.09.2022 13:08
389
A+
A-

Bingöllü iş insanı Fesih Zeki Mert, Niagara Bingöl Yaşam Evleri projelerinin 24 Eylül 2022 günü gerçekleştirilecek açılışına özel çekilişte 156 metrekarelik 2+1 daire hediye edeceklerini duyurdu. Çekilişe kimler, nasıl katılabilecek? Ayrıntılar haberimizde…

Kanada’nın en başarılı ilk 50 şirketinden biri olan Van Horne Construction’un Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş adamı Bingöllü Fesih Zeki Mert, Türkiye’ye olan vefa borcunu ödemek için ülkesinde de yatırımlara başladı.

Bu kapsamda memleketi Bingöl’de de konut alanında yatırımlarına start veren Mert, Niagara Bingöl Yaşam Evleri Projesini hayata geçirdi. Kamelyalarla donatılan terası, geniş sosyal alanları, akıllı ev sistemleri ve daha birçok önemli özelliği barındıran projenin açılışı 24 Eylül 2022 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

binguven-bal2

BİR ADET EV HEDİYE EDİLECEK

Açılışına özel çekilişte 156 metrekarelik 2+1 daire hediye edeceklerini duyuran iş insanı Fesih Zeki Mert, çekiliş kuponlarının açılış öncesi verileceğini, herkesin huzurunda, tamamen şeffaf ve özel kodlu bir sistemle kura çekileceğini söyledi.

Çekilişe katılacakların 24 Eylül Cumartesi günü 10.00-16.00 saatleri arasında İnalı Mahallesi 401. Sokak (Gazi İ.Ö.O. Karşısı, Kanal Boyu) adresinde bizzat başvuru yapması gerektiğini kaydeden Mert, tüm Bingöl halkını 24 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’da gerçekleştirilecek açılışa ve çekilişe davet etti.

“İNŞALLAH İHTİYAÇ OLAN BİRİLERİNE ÇIKAR”

‘Temennim, kuranın ihtiyacı olan, gerçekten mağdur, özellikle ihtiyacı olan birine çıkmasıdır’ diyen Mert, ‘Bir ev hediyesi biraz pahalı olmayacak mı?’ sorusunu da şöyle yanıtladı;

“Yaptığımız proje çok özel donatılara sahip ve Kanada modelleri esas alınarak inşa edilmiştir. Mevsimsel koşullar özellikle öncelemiş, akıllı ev sistemleri kullanılmış, en kaliteli ve özel malzemeler döşenmiş, yüksek tavanlı, geniş ve ferah iç mimarisi kadar geniş sosyal yaşam alanları da öne çıkarılmıştır.

Bahçe kısmından ziyade teras kısımlarını da kamelyalar ve barbekülerle donatıp bu alanları da farklı bir yaşam alanına dönüştürdük. Çatı yok diye belki tereddütler olabilir ama bunun da tedbirleri alındı. Kanada buradan daha çetin kış şartlarına sahip. 3 hafta boyunca terasta 76 ton su beklettik, sızıntı olup olmadığını kontrol ettik. Her yönüyle çok özel bir proje oldu. Bu projeyi tamamlarken, bir daireyi de hediye etmek istedik. Yüksek maliyetler dikkate alındığında evet, biraz pahalı bir hediye olacak ama olsun. Yapacağımız güzellik bize kaybettirmeyecek, belki de alacağımız hayır duasıyla çok iyi iyi projelere imza atacağız. Bu çekilişte önemsediğimiz konu maliyet değil, maneviyattır. İnşallah gerçekten ihtiyacı olan birine çıkar. Tabi ki, kime çıkarsa çıksın hiçbir maliyeti olmadan evinin tapusunu alacak.

Firma çalışanlarımız ve birinci derece aileleri çekilişe başvuru yapamayacak. Aynı zaman da “MERT” soyadını taşıyanlarda çekilişe kesinlikle katılamayacak. Katılsalar dahi kazanmaları halinde derhal iptal edilip tekrardan çekiliş yapılacaktır. Bunu da özellikle belirtmek istiyorum. Tüm halkımızı muhteşem ambiyansı görmelerini, yaşamalarını ve farkı hissetmeleri için çekilişe ve açılışa katılmaya davet ediyorum.”

PROJEYE DAİR BİLGİLER

16 dönüm alan üzerine kurulan projede binalar 5 dönüm üzerine 7 blok şeklinde inşa edildi. Terasların değerlendirilerek yaşam alanlarına dönüştürülmesiyle 5 dönüm de yeniden kullanılmış oldu. Birinci kalite ve özel üretim malzemeler kullanıldı.

11 dönüm bahçe alanında kamelyalar, oturma bankları, süs havuzları, spor sahaları, yürüyüş yolları, geniş otopark alanları, akıllı ev sistemleri entegreli özel güvenlik sistemleri projede öne çıkan başlıklar.

Daire seçenekleri: 2+1 156 metrekare, 3+1 180 Metrekare, 3+1 185 Metrekare, 4+1 213 Metrekare şeklindedir.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.