DOLAR
32,5994
EURO
34,7386
ALTIN
2.496,60
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Pendik Bingöllüler Derneği sahaya inmeye başladı

Pendik Bingöllüler Derneği sahaya inmeye başladı
14.01.2023 13:16 | Son Güncellenme: 14.01.2023 13:19
269
A+
A-

İstanbul Pendik ilçesinde kısa süre önce kurulan Bingöl Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi, Pendik İlçe Kaymakamı ve Belediye başkanını ziyarette bulundu.

“AMACIMIZ, GENÇLERE SAHİP ÇIKMAKTIR”

Başkanlığını Salih Kına’nın yaptığı Bingöl Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi, Pendik Kaymakamı Hülya Kaya’yı makamında ziyaret gerçekleştirdi. Pendik bölgesinde yoğun bir Bingöl nüfusun olduğunu vurgulanan ziyarette, amaçlarının bu yöre kültürünü yaşatmak ve gelecek nesillere aktarırken eğitimlerini süründüren öğrencilere sahip çıkarak gelecek hazırlamak olduğu vurgulandı.

binguven-bal2

PENDİK BELEDİYESİ, DERNEKLERİ TEK ÇATI ALTINDA BULUŞTURUYOR

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’i de dernek yönetimi ile beraber ziyaret eden Pendik Bingöllüler Derneği başkanı Salih Kına, Pendik belediyesinin ilçede aktif olan dernekleri bir çatı altında bir araya getiren bir yapı çalışması olduğunu söyledi. Kına, “Bu çatı içeresinde Bingöl’ün olması gerektiğini ve bu fırsatı sağlayan Belediye başkanı Ahmet Cin’e teşekkür ederiz” diye konuştu.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.