DOLAR
32,3867
EURO
35,0622
ALTIN
2.325,73
BIST
9.112,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

“Mesele Suriye ise, hedef Türkiye’dir”

“Mesele Suriye ise, hedef Türkiye’dir”
08.05.2022 22:20
323
A+
A-

Bingöl’de Memur-Sen il temsilciliği tarafından bir düğün salonunda düzenlen il divan toplantısında konuşan Ali Yalçın, “Suriye’deki her türlü kargaşa, Türkiye’yi ilgilendirir. Onun için rahmetli Erbakan Hoca Siyonizm’den, büyük İsrail’den bahsederken ‘bir gün mesele Suriye ise hedef Türkiye’dir’ boşuna demedi” dedi.

Sendikalarının geleceğe yönelik yol haritasını hazırlamak için tartıştığını aktaran Yalçın, “Biz yasal haklarla, meşru haklar arasındaki makası kapatmak için mücadele veriyoruz örgütlü gücümüzle. Yoksa ensemizde boza pişirmeye devam edecekler. Bu örgütlü gücü büyüteceğiz, yükselteceğiz.” diye konuştu.

Türkiye’de bugünlerde göçmen ve sığınmacı karşıtlığının tartışıldığını belirten Yalçın, “Türkiye’de birileri operasyon çekiyor. Kardeşim senin ötekileştirdiğin Halepli adam, Çanakkale’ye git, şehitliği gez en fazla Bursalı, ikinci Halepli var. O buraya gelip zamanında şehit oldu, Çanakkale geçilmesin diye. Orası senin vilayetindi daha dün. O, buraya gelip şehit olduğunda Çanakkale’de onun ismini saydığında bu anlamda iftihar edeceksin, ümmet diyeceksin, insan diyeceksin ama bugün o duruma kayıtsız kalacaksın. Kayıtsız kalma şansı yok Türkiye’nin. O konuşanlar boş geçinen ve bol keseden konuşuyorlar. Suriye senin sınırın. Suriye’deki her türlü kargaşa Türkiye’yi ilgilendirir. Onun için rahmetli Erbakan Hoca Siyonizm’den, büyük İsrail’den bahsederken ‘bir gün mesele Suriye ise hedef Türkiye’dir’ boşuna demedi” dedi.

binguven-bal2

Yalçın, “Türkiye’de nasıl Gezi’de Soros taktiğiyle toplumu kargaşaya dönüştürdüler ve yükselen ekonomik trendin beynini kırdılar Gezi’den sonra aşağı doğru iniş başladı. Şimdi de benzer tartışmalarla Türkiye’de bir iç kargaşanın arayışı içerisindeler. Bunlar hiç değişmedi, hep böyleler.” şeklinde konuştu.

Kaynak: https://www.bingolguncel.tv/memur-sen-genel-baskani-ali-yalcin-bingolde-konustu-h63500.html

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.