DOLAR
32,5994
EURO
34,7386
ALTIN
2.496,60
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Kayak festivaline gençlerden yoğun ilgi

Kayak festivaline gençlerden yoğun ilgi
28.02.2022 13:07 | Son Güncellenme: 28.02.2022 23:28
322
A+
A-

Bingöl’de 5’incisi düzenlenen Hesarek Kayak Festivali’nde alanı dolduran binlerce genç, konserler eşliğinde halay çekerek, eğlendi. Festivalle katılan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz, “Huzurun olmadığı bir yerde hiçbir şey olmuyor. Huzur ve güven ortamı yaşam kalitemiz açısından da, kalkınmamız açısından da vazgeçilmez önemde” dedi.

Merkez Dikme köyündeki 2 bin 500 rakımlı Hesarek Kayak Merkezi’nde 5’incisi düzenlenen festivalde alana gelen binlerce vatandaş konserler eşliğinde halay çekerek, doyasıya eğlendi. Bingöl Belediyesi vatandaşlara sucuk ekmek ve çorba ikramında da bulundu.

‘HUZUR VE GÜVEN ORTAMI KALKINMAMIZ AÇISINDAN VAZGEÇİLMEZ ÖNEMDE’

binguven-bal2

TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz,  “Huzurun olmadığı bir yerde hiçbir şey olmuyor. Huzur ve güven ortamı yaşam kalitemiz açısından da, kalkınmamız açısından da vazgeçilmez önemde. Gençlerimize hem daha iyi bir yaşam ortamı hem de iş, istihdam ortamı sağlama bakımından çok kıymetlidir huzur ortamı. Aynı şekilde doğuda, güneydoğuda, Bingöllümüzde son dönemlerde çok ciddi bir hareketlilik var. Pandemi sonrası yeni yatırımlarla, yeni faaliyetlerle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Hesarek Kayak Merkezi’ne ailesiyle gelen Helin Anşin, ”Bugün 5’inci festival yapılıyor. Bingöl bundan daha iyisini hak ediyor. Daha çok konserler, daha çok festival ve etkinlikler  yapılmalı” dedi.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.