DOLAR
32,4984
EURO
34,5801
ALTIN
2.476,75
BIST
9.557,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Genç ilçesinde inşa edilen anaokulunun açılış töreni yapıldı

Genç ilçesinde inşa edilen anaokulunun açılış töreni yapıldı
25.09.2022 00:47
239
A+
A-

Bingöl’ün Genç ilçesinde, hayırsever iş adamı Abdürrahim Özge tarafından yaptırılan ‘Saadet Özge Anaokulunun açılış töreni yapıldı.

Programın açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, yapılan anaokulunun hayırlara vesile olması temennilerinde bulunarak hayırsever iş insanı Abdürrahim Özge’ye teşekkür etti.

“Doğup büyüdüğüm bu topraklara hizmet etmekten dolayı mutluyum”

binguven-bal2

Anaokulunun açılışında konuşan Abdürrahim Özge, “Doğup büyüdüğüm bu topraklara ve bu topraklarda yaşayan aziz insanlara hizmet etmekten duyduğum sevinç ve mutluluğumu ifade etmek istiyorum. Bugün çok kıymetli eşim Saadet Özge adını taşıyacak olan, memleketimizin gelecek nesilleri ve aydınlık yarınlarını temsil edecek evlatlarımız için inşaatını tamamladığımız ‘Saadet Özge Anaokulu’nun açılış törenine hepiniz hoş geldiniz” dedi.

“İnsan yetiştirmek ile ilgili bir kurumun açılışını yapıyoruz”

Programda konuşan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, “Bugün güzel bir eserin açılışı vesilesi ile bir aradayız. Öncelikle Cenab-ı Allah hayırlı, mübarek eylesin. Gerçekten birçok anlamda üzerinde durulması gereken bir eser. Her şeyden önemlisi insan ile ilgili. İnsan yetiştirmek ile ilgili bir kurumun açılışını yapıyoruz. İş İnsanı Abdurrahim Özge’ye teşekkür eder, Anaokulunun Genç ilçemize ve Bingöl’ümüze hayırlı olmasını dilerim” dedi.

“En önemli, en hayırlı ve en verimli yatırım insana yani eğitime yapılan yatırımdır”

Bingöl Valisi Kadir Ekinci ise yaptığı konuşmada, “Geçen yıl, hayırsever bir firmamız tarafından Genç ilçemizin Yeni Mahallesinde yaparak hibe edeceği “4 Derslikli Anaokulu Binası” protokol imza töreni için bir araya gelmiştik. Hamdolsun, süreç hayırla tamamlandı. Okulumuz, yarınlarımızın teminatı yavrularımız için eğitim öğretime hazır hale getirildi. Bugün de okulumuzun açılış töreni için bir aradayız. Öncelikle Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Abdurrahim Özge’nin şahsında firmamızı, örnek davranışından dolayı tebrik ediyorum. Çünkü en önemli, en hayırlı ve en verimli yatırım insana yani eğitime yapılan yatırımdır. Bu yatırım, “toplumun tamamını, coğrafyamızın her karışını ve zamanımızın her anını” kapsadığı için büyük ve hayati bir yatırımdır. İlim aşığı, İrfan ehli Anadolu insanının tarihinde eğitim kurumlarına yapılan hayır yatırımlarının çokça örneğini biliyoruz.

Bu tür hayırlar, ülkemizin eğitim standartlarının yükselmesi, bilgi çağında çocuklarımızın ve gençlerimizin modern imkanlar ile yetişmesi ve bilgi toplumuna doğru olan yürüyüşümüz açısından son derece önemlidir. Hamdolsun bu gelenek, bugün ülkemizin dört bir yanında yerleşik bir kültür, ortak bir davranış olarak bütün canlılığı ile devam ediyor. Yüce Rabbimden kitaba, kaleme, bilgiye ve eğitimli aydın insanlara yapılan yatırımların ilimizde ve ülkemizde daim olmasını diliyorum. Büyük bir emek ve özveri ile 2022-2023 eğitim öğretim yılına yetiştirilen ve devlet-vatandaş iş birliğinin güzel bir örneği olan Anaokulumuzun minik yavrularımıza, Genç ilçemize ve eğitim camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu vesileyle Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve ailelerimize hayırlar getirmesini diliyor, sizleri saygıyla selamlıyorum.” ifadelerine yer verdi.

Açılış programı, kurdele kesimi sonrasında sınıfların ve diğer birimlerin gezilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.