DOLAR
32,5050
EURO
34,6385
ALTIN
2.479,83
BIST
9.617,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

BİŞHAK’ta Nöbet Değişimi!

BİŞHAK’ta Nöbet Değişimi!
06.12.2021 01:46
433
A+
A-

BİŞHAK (Bingöl Şehit Aileleri Gaziler ve İnsan Hakları Derneği) yeni başkanı Vahap Baysal oldu.

Kongre sonrası yeni Başkan Vahap Baysal yaptığı açıklamada; “Bu bir bayrak yarışıdır. Şimdi bu kutlu bayrağı devralma ve daha yüksekler çıkarma görev sırası bizde. Allah bu kutlu yolda bizleri mahcup etmesin inşallah. Başkanlık görevini bize devreden değerli kardeşim Naim Tan ve ekibine teşekkür ediyorum.

Bu işe talip olmamızın yegâne gayesi önce Allah rızası sonrada şehit ailelerimiz ve gazilerimizin yanında olabilmek, tüm sorunlarına çözüm üretebilmek ve sevinçlerini görmenin mutluluğunu yaşamaktır. Ekibimizle birlikte sizlerin temsilcisi olmanın gururunu, onurunu ve mesuliyetini taşıyoruz Üyelerimizin herhangi bir kanuna aykırı idari işlem ya da eyleme maruz kalmaları halinde avukatlarımız marifeti ile gerekli hukuki girişimlerde bulunacağız Hukuken verilmiş bulunan hakların en iyi şekilde kullanılabilmesi ve herhangi bir haksızlığa maruz kalındığında bizimle irtibata geçilmesi ve avukatımıza vekâlet verilmesi yeterli olacaktır. Durağan bir bakışla değil, her yeni engele yeni çözümler üreterek yolumuza devam edeceğiz. Biz biliyoruz ki makamlar insana değer katmaz! İnsanlar liyakat sahibi olarak makama değer katar.

binguven-bal2

Öncelikle Unutulan, küsen evlerine kapanmış Gazi ve Şehit aileleri ile iletişime geçeceğiz bütün üyelerimizin gönüllerinde olmayı, onlara bir arkadaş, bir abi ve bir kardeş olmak niyetindeyiz. Amacımız vatanı için bedel ödemiş bu ailenin her an hizmetinde olmak, bir araya getirmektir. Allah bizleri bu güzel niyet ve hizmetleri yapmayı nasip eylesin inşallah” şeklinde konuştu.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.