DOLAR
32,3487
EURO
35,0455
ALTIN
2.324,29
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

BİNGÖLLÜ ANALAR ÇOCUKLARINI GURBETE GÖNDERMEYECEKLER

BİNGÖLLÜ ANALAR ÇOCUKLARINI GURBETE GÖNDERMEYECEKLER
07.05.2023 11:45
167
A+
A-

Bingöl Bağımsız Milletvekili Adayı Fesih Zeki Mert, projeleriyle Bingöl’ün istihdam potansiyelini artıracaklarını belirterek, “Tek amacım Bingöl’ün beşeri, insan zenginliğinin yine Bingöl’de kalması ve şehrine fayda sağlamasıdır. İstiyorum ki gençlerimiz gurbeti sadece türkülerdeki bir söz olarak bilsin. Bingöllü analar, gurbetteki evlatlarının yolunu gözlemesin” dedi.

Bağımsız aday Fesih Zeki Mert, Bingöllülerin hayatına dokunacak onlarca projesi bulunduğunu projelerin bazılarını kendi öz kaynaklarıyla yapacağını, seçilmesi halinde projelerini hayata geçireceğini belirtti. Mert, mali ve beşerî potansiyelin de hazır olduğunu söyledi. Bingöl’de vatandaşların ortak sorununun işsizlik olduğunu belirten Mert, Bingöl’ün işsizlik sorununu çözecek pek çok projesi olduğunu kaydetti. Gençlerimizin İşsizlikten sebep doğduğu büyüdüğü memleketlerini bırakıp gurbete gitmelerini engellemeliyiz dedi.

Bingöl Bağımsız Milletvekili Adayı Mert:

“Bingöl’ü yatırımcılar için cazibe merkezi haline getireceğim”

Mert, ‘’Önem verdiğim projelerimden biri ‘Hesarek Kayak Merkezi’dir. Kayak merkezine yatırım yapılarak daha güvenli ve konforlu hale getirilerek turistlerin ilgisi çekilecek. Yeni proje ile kayak merkezini yazın da turizme açık hale getireceğiz. Yapacağımız proje içinde Avm, lunapark, seyir teras restorant, düğün salonları, kiralanabilir havuzlu villalar, aqua park, profesyonel futbol ve basketbol sahaları, helikopter pisti, açık otopark, teleferik ve birçok sosyal tesis yer alacak.  Bingöl’ü yatırımcılar için cazibe merkezi haline getireceğim. Böylelikle hem turizm açısından hem de istihdam açısından Bingöl kazanacak Bingöllü kazanacak.’’ Gençleri şehirlerinde tutmanın yolunun da şehirlere yeni istihdam alanları kazandırmaktan geçtiğine işaret eden Mert, “Bingöl yatırımın sanayinin, üretimin merkezi, bölgesinin kalkınmada öncüsü olabilir. Doğru projeler ve Bingöllülerle birlikte atılacak her adım, şehrimize kazanç olarak geri dönecektir” ifadelerini kullandı.

binguven-bal2
rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.