DOLAR
32,3361
EURO
35,2001
ALTIN
2.247,23
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
10°C
İstanbul
10°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
13°C

KAYMAKAM ENİS ASLANTATAR: “KİĞI TÜRKİYE’YE ÖRNEKTİR”

Kaymakam Enis Aslantatar: “KİĞI TÜRKİYE’YE ÖRNEKTİR”

KAYMAKAM ENİS ASLANTATAR: “KİĞI TÜRKİYE’YE ÖRNEKTİR”
29.08.2021 20:28 | Son Güncellenme: 29.08.2021 20:29
800
A+
A-

Kığı Belediye Başkanı Hikmet Özüağ, Kaymakam Enis Aslantatar ve Jandarma Komando Alay Komutanı Albay Ercan Yiğit’in atanmalarından dolayı bir veda yemeği düzenledi. Yemekte, duygusal anlar yaşandı. Kaymakam Aslanatatar, “Çok kısa bir süre de olsa, Kiğı’da hizmet etmek bize nasip olduğu için kendimi şanslı addediyorum. Kiğı’yı hiçbir zaman unutmayacağım, Kiğı birçok alanda Türkiye’ye örnek ilçedir” dedi. Alay Komutanı Yiğit ise “Geçen sene Ağustos ayında beklemediğim bir atama ile Erzincan’dan Kiğı’ya atandım. 25 yıllık askeri görevimde en iyi geçen yılım olduğunu söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

**

Kiğı Kaymakamı Enis Aslantatar’ın Ağrı’nın Tutak ilçesine, Jandarma Komando Alay Komutanı Albay Ercan Yiğit’in ise Bursa’ya atanması nedeniyle Kiğı Belediye Başkanı Hikmet Özüağ tarafından bir veda yemeği düzenlendi. Kiğı’da yeni açılan Cevizli Konak restoranda verilen veda yemeğine ilçe Kaymakamı Enis Aslantatar, İlçe Jandarma Komando Alay Komutanı Ercan Yiğit, Cumhuriyet Savcısı Alihan İyigün, Ak Parti, CHP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve MHP ilçe başkanları, İl Genel meclis üyeleri, Belediye meclis üyeleri ve kamu kurum amirleri katıldı.

binguven-bal2

ÖZÜAĞ: “ÇOK UYUMLU VE BEREKETLİ İŞLERE İMZA ATTIK”

Ev sahibi Belediye Başkanı Hikmet Özüağ, “Bildiğiz gibi, mülki amirlerin atama kararı ile çok iyi bir ekip ruhu ile beraber çalışmaktan güç aldığımız ve kalıcı bir dostluk oluşturan sevgili Kaymakamımız Enis Aslantatar bey Ağrı Tutak ilçesine atandı. Kaymakamımız İpsala ilçesinden Kiğı’ya geldiğinden bugüne mahalle, köy fark etmeksizin her yere gittik, sorunlarımızı tespit ederek çözüm için fikir birliği yaptık. Çok güzel projelere imza attık, sayın kaymakamımız fiziken burada olmasa da gönüllerde hep beraber olacağız. Ve yine ilçemize atandığı günden bugüne uyum ve dayanışma içinde çalıştığımız İlçe Jandarma komando Alay Komutanı Ercan Yiğit, Bursa’ya atandı. Kendilerine Kiğı ilçemiz adına gösterdikleri hizmetlerden ve özverilerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

ALBAY ERCAN YİĞİT: “KİĞI’DAN ÇOK GÜZEL DOSTLUKLARLA AYRILIYORUM”

Yemekte veda konuşması yapan İlçe Jandarma Komando Alay Komutanı Ercan Yiğit, “Geçen sene Ağustos ayında beklemediğim bir atama ile Erzincan’dan Kiğı’ya atandım. 25 yıllık askeri görevimde en iyi geçen yılım olduğunu söyleyebilirim. Başta kaymakamız olmak üzere belediye başkanımız ve kamu kurum amirlerine ve tüm ilçe halkına teşekkür ediyorum. Şöyle bir bakıyorum, Kiğı’da bir yıl içinde tanıdığım kadar kendi memleketimde bu kadar kişiyi tanımıyorum. Çok güzel dostluklarla ayrılıyorum. Kendimi bir Kiğılı gördüm ve burada çalışmaktan, sizleri tanımaktan gurur duydum” ifadelerini kullandı.

ASLANTATAR: “HİÇ YABANCILIK ÇEKMEDİM”

Kiğı’ya geldiği günden beri yabancılık çekmediğini kaydeden Kaymakam Enis Aslantatar ise “Kiğı’ya atandığım günden bu yana, bir yıl 18 gün geçti. Atandığım an itibari ile Kiğı’da hiç yabancılık çekmedim. Belediye başkanımız ile ilk görüşmememizde bana çok önemli bir mesajlar verdi. ‘İlçe, köy ve mahalle fark etmez. Hepsi de bizim insanlarımızdır, ilçemizin eksiklikleri var, el ele vererek hizmet edelim’ dedi. Allah başkanımızdan razı olsun, beraber, el birliği ile çok güzel işlere imza attık. Bu hizmetlerimiz tam olarak faaliyet geçtiği zaman, ilçemiz geneli faydalanacaktır” dedi.

Kaymakam Enis Aslantatar

“KİĞI TÜRKİYE’YE ÖRNEK İLÇEDİR”

Aslantatar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Buraya geldiğimde ilk yıl için çok çalışmamız lazım, ilk heyecanı diri tutalım kararı verdik. İyi ki bu çabayı göstermişiz, şimdi beklemediğimiz bir atama oldu benim için. Kiğı’ya az da olsa bir şeyler yapmaya çalıştık, yapmasaydık çok üzülürdüm. Kiğı, Türkiye’ye örnek olacak bir ilçedir. Sokakta, herkes birbirine selam veriyor. Dayanışma var, samimiyet var. Küslük, kavga yok. Bir yıldır Kiğı’dayım, Allah nazarlardan saklasın, bir asayiş olayına denk gelmedik. Halkımız huzurlu olunca, biz yöneticiler de mutlu oluruz. Geldiğim günden bugüne tüm siyasi parti ilçe başkanları aramızdalar, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah Kiğı’mız çok iyi yerlere gelir, kendimi Kiğılı hissediyorum. Memlekete gidince oğlum Bedirhan ‘baba evimize gidelim’ diye tutturuyor. Eşim de öyle, biz sanki çok eskiden buralıymışız gibi hissettiren herkese en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Bilmeyerek birini kırdıysak hakkını helal etmesini rica ediyorum. Nerde olursam olayım, Kiğılılar için her zaman bizim yanımızda bir eviniz var.”

Hizmetin yanı sıra kendisi için gönül kazanmanın çok önemli olduğunu vurgulayan Aslantatar, “Kalp kırmamak, makamlar gelip geçicidir. Eğer bu ilçede hoş bir sada bırakmışsak, ne mutlu bana. Devlet bizi buraya hizmet için gönderdi, aldığımız maaşın hakkını vermekle mükellefiz. Bu tüm memur, amirler için geçerlidir. Burada görev alan yetkililer olarak, burada yaşayan insanların derdini dinlemek zorundayız, devletimiz bizi sizlere hizmet için gönderiyor. Bizler halkımızın derdiyle dertlenmezsek, çocuklarımızdan hayır göremeyiz. Bizler yan gelip yatmaya değil, insanların sorunlarına çözüm bulmak için geldik” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından program, Belediye başkanı Hikmet Özüağ tarafından Kaymakam Enis Aslantatar ve Alay Komutanı Ercan Yiğit’e plaket ve hediye takdimi ile sona erdi.

binguven-bal2
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.