DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

ANKARA BİNYAR’DA BAŞKAN DEĞİŞİMİ

ANKARA BİNYAR’DA BAŞKAN DEĞİŞİMİ
01.07.2021 12:47
459
A+
A-

Ankara’da faaliyet yürüten Bingöl İli ve İlçeleri Yardımlaşma, Dayanışma, Eğitim ve Kültür Derneği (Ankara BİNYAR) genel kurulu, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Tek listeyle gerçekleştirilen seçimde Yakup Zazaoğlu başkanlığındaki yeni yönetim görevi üslendi.

Resmi başvuruların tamamlanmasının akabinde gerçekleşen devir-teslim töreninde Cemal Koçakelçi, hayırlı uğurlu olsun dilekleriyle görevi devrederken, Yakup Zazaoğlu da yapmış oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine ve yönetim kuruluna teşekkür ederek görevi devraldı.

KOÇAKELÇİ: “ÜZDÜKLERİM VARSA HAKKINI HELAL ETSİN”

Törende üyelere hitaben bir konuşma yapan Başkan Cemal Koçakelçi: “Her biri kendi alanında deneyimli ve değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla iki dönemdir yürütmekte olduğumuz bu görev sürecimizin değerlendirmesi tamamen siz değerli üyelerimizin ve hemşehrilerimizin takdirindedir. Görev yaptığım süre içerisinde, belki istemeyerek veya bilmeyerek de olsa bazı arkadaşlarımızın kalbini kırdıysam, hepsinden özür diliyorum. Haklarını helal etmelerini istiyorum, benden yana helal olsun. Yeni seçilen arkadaşların her zaman yanında olmaya devam edeceğim. Bana ne düşüyorsa bundan önce yaptığım gibi bundan sonra da yapmaya hazırım” dedi.

binguven-bal2

ZAZAOĞLU: “ÇALIŞMALARIMIZA TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEĞİZ”

Başarılı çalışmalarından dolayı önceki Başkan Cemal Koçakelçi’ye ve yönetim kuruluna çok teşekkür eden yeni başkan Yakup Zazaoğlu ise derneğin gelişimi, kalkınması ve Bingöl kültürünün en iyi şekilde temsil edilmesi adına tüm gayretleriyle çalışacaklarını ifade etti.

“Hepimiz için hayırlı olacağına inandığımız, Bingöl’ümüze ve ülkemize değer katacak yeni bir dönemi başlatmanın heyecanı içindeyiz” diyen Başkan Zazaoğlu konuşmasını; “Yeni dönem, yeni projeler ve yeni heyecanlar diyerek kolları sıvıyoruz. Hedefimiz, büyük bir özveri ile bugünlere getirilen Ankara BİNYAR Derneğimizin bundan sonra da hız kesmeden çalışmalarına hemşehrilerimizin de katkılarıyla devamlılığını sağlamaktır. Gençlere ve kadınlara yönelik etkinliklerimizi yoğunlaştırmak, hemşehrilerimiz arasında birlik ve dayanışmayı arttıran etkinlikler düzenlemek, sosyal alanda güçlü bir dernek profili oluşturmak da hedeflerimiz arasındadır. Cemal Başkan’dan devraldığımız bayrağı daha da ileri noktalara taşımak için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz. Ankara’daki hemşehrilerimiz başta olmak üzere herkesin derneğimize desteklerini sürdürmelerini bekliyoruz” şeklinde tamamladı.Spor okullarının açılışı yapıldı

Zazaoğlu, Cemal Koçakelçi ve yönetimine bugüne kadarki emek ve gayretleri için teşekkür ederken, derneğin gelişimi için birlik ve beraberliğin güçlü bir şekilde devamı temennisini de paylaştı.

Tören, plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Ankara BİNYAR Derneği Yönetim Kurulu şu şekilde oluşmuştur:

Başkan Yakup Zazaoğlu, Başkan Vekili Orhan Barulay, Başkan Yardımcısı Esra Ata, Başkan Yardımcısı Ahmet Boğatekin, Genel Sekreter Mehmet Emin Barslan, Sayman Sıtkı Musaoğlu ve üyeler A. Cabbar Sav, Ahmet Sav, Ali Haydar Han, Ayhan Dursun, Burhan Tanık, Burhanettin Alcu, Metin Artan, Muhittin Tuğal, Murat Ayverdi, Musa Kanlı, Nurettin Bahadır, Nurettin Tavlar, Ömer Bozoba, Ömer Öztoprak, Ömer Yalçın, Rıfat Balat, Süleyman Beysülen, Turan Yılmaz, Vahap Hansu, Vahap İşgör, Yusuf Saldız.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.