DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Ali Çevlik filmi 30 Aralık’ta vizyonda olacak

Ali Çevlik filmi 30 Aralık’ta vizyonda olacak
24.12.2022 01:08 | Son Güncellenme: 24.12.2022 01:12
238
A+
A-

Eski bir boks şampiyonunun Bingöl’den şampiyon çıkartma macerasının konu edildiği “Ali Çevlik” filmi 30 Aralık’ta vizyona giriyor.

Yapımcılığını Beyrut Film’in, Yönetmenliğini Mahmut Baldemir’ in üstlendiği filmin başrollerinde Erkan Bektaş, Sefa Zengin, Ulfi Dağcı ve Şevki Altunbüken yer alıyor. Doğu’nun bütün renklerini içinde barındıran film, aynı zamanda Bingöl’ün tüm ilçelerinde geçen ilk sinema filmi olma özelliği de taşıyor.

Doğu’ya karşı önyargıları olan ve Paris’ e gitmek için gün sayan Sinan Cevahir, hem eski bir boks şampiyonu hem de yeni bir antrenördür. Kulübün ona sağladığı imkanlarla lüks bir hayat yaşarken, başkanın aldığı kararla iki seçenek arasında kalır: Ya bu imkanlardan vazgeçecek ya da kulübün atıl olan Bingöl şubesinden bir şampiyon adayı boksör çıkaracaktır. Kader ağlarını farklı örer, şampiyonu ararken, aynı zamanda kendisini de bulur.

binguven-bal2

Konsept danışmanlığını Bingöl milletvekili ve Plan Bütçe Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz’ ın yaptığı “Ali Çevlik”, ilk galasını 28 Aralık Çarşamba günü Adana Avşar sinemasında yapacak.

29 Aralık Perşembe günü Beyoğlu Atlas Sineması’nda 2. galasını yapacak olan film, 

30 Aralık Cuma günü özel gösterimle Bingöllülerin karşısına çıkacak.

“Ali Çevlik”, 30 Aralık Cuma günü tüm Türkiye’de vizyona girecek ve şampiyonun hikâyesi başlayacak.

binguven-bal2
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.