DOLAR
32,3865
EURO
35,0590
ALTIN
2.326,65
BIST
9.096,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

“TÜRKİYE’Yİ KARGAŞANIN İÇİNE ÇEKMEK İSTİYORLAR”

“TÜRKİYE’Yİ KARGAŞANIN İÇİNE ÇEKMEK İSTİYORLAR”
31.10.2021 20:44
416
A+
A-
MHP Milletvekili Olcay Kılavuz, “Bazıları Türkiye’yi Suriye gibi, Irak gibi, Libya gibi bir kargaşanın içine sokmak, kavganın, çatışmanın, bölünmenin içine sürüklemek istiyorlar. Ama biz Allah’ın izniyle biriz, beraberiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, MKYK üyeleri Muhammed Köse, Alper Erdem, Abdullah Bahadır Alperen, Eyüp Gönültaş ve Akif Çapraz Bingöl’e geldi.

Kılavuz ve beraberindekiler, cumartesi günü Bingöl Üniversitesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda, şehit yakınları, gaziler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve güvenlik korucularıyla bir araya geldi.

Parti teşkilatlarının ‘Adım Adım 2023 İl İl Anadolu’ temalı çalışması kapsamında Bingöl’e geldiklerini belirten Kılavuz, “Vatandaşlarımızı dinlemek amacıyla bu programları tertip ediyoruz. Yaptığımız toplantıda aldığımız notlarını gündemimize alacağız. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcımız Semih Yalçın’a programın özünü rapor halinde arz edeceğiz” dedi.

“TÜRKİYE’Yİ KARGAŞANIN İÇİNE ÇEKMEK İSTİYORLAR”

binguven-bal2

Türkiye’nin bir savaşın içine sokulmak istendiğini ifade eden Kılavuz, “Biz ne kadar çok oy alırız, ne kadar çok milletvekili çıkarırız, ne kadar fazla belediye başkanımız olur düşüncesinde değiliz. Önceliğimiz Türkiye’dir. Türkiye olmadan milletvekili olsa ne olur olmasa ne olur, belediye başkanı olsa ne olur almasa ne olur.

Suriye’de 1 milyon insan hayatını kaybetti, Irak’ta aynı şekilde. Toprakları kanla, gözyaşıyla sulandı. Sahile vuran bir Aylan bebek vardı. Aylan bebek, devletsizliğin, vatansızlığın, sahipsizliğin fotoğrafıydı. 

Bazıları da Türkiye’yi Suriye gibi, Irak gibi, Libya gibi bir kargaşanın içine sokmak, kavganın, çatışmanın, bölünmenin içine sürüklemek istiyorlar. Ama biz Allah’ın izniyle biriz, beraberiz. Bütün bunlara karşı birlikten, beraberlikten başka alternatifimiz yoktur” diye konuştu.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.