DOLAR
32,3470
EURO
35,0988
ALTIN
2.307,90
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

SOLHANSPOR, 500 KİŞİYE AŞURE İKRAM ETTİ

SOLHANSPOR, 500 KİŞİYE AŞURE İKRAM ETTİ
23.08.2021 00:46
492
A+
A-

Bingöl’ün voleyboldaki temsilcisi Solhanspor, Muharrem Ayı nedeniyle 500 kişiye sıcak aşure ikram etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Efeler Liginde mücadele eden Bingöl Solhanspor, Muharrem ayı nedeniyle Genç Caddesi Saat Kulesi önünde Cuma namazı çıkısında vatandaşlara sıcak aşure ikram etti.

Kazandan sıcak bir şekilde kaselere konulan aşureleri, hem oyuncular hem de teknik heyet 500 kişiye ikram etti.

binguven-bal2

Genç Caddesi önünde 500 kişiye aşure ikram ettiklerini belirten Solhanspor As Başkanı Nurullah İslamoğlu, “Solhan spor kulübü olarak aşure etkinliğinde bizde bir farkındalık yaratmak istedik. Sosyal alanlarda milletimize örnek teşkil ediyoruz. Aşure dağıtıyoruz. Rabbim kabul buyursun inşallah” dedi.

Solhanspor’un çok önemli başarılar elde eden bir takım olduğunu söyleyen Cahit Vural, aşure ikramı için de teşekkür etti.

Vural, “Solhansporumuz çok başarılar elde etti. Muharrem ayı nedeniyle kendileri bir aşure dağıtımı yaptı. Aşureleri çok güzeldi. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Ellerine sağlık, sağolsunlar, varolsunlar. Başarıların devamını diliyoruz” diye konuştu.

Vatandaşlara aşure ikram eden takım kaptanı Kadir Cin ise “Muharrem ayının 10.günü aşure günümüz. Biz burada halkımızla bir paylaşım yaptık. İnşallah bu paylaşımlarımız artar” dedi. 

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.