DOLAR
32,5534
EURO
34,8864
ALTIN
2.435,28
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

Radyo Azelya Türkiye’nin en çok dinlenen 3. yerel radyosu oldu!

Radyo Azelya Türkiye’nin en çok dinlenen 3. yerel radyosu oldu!
17.04.2022 23:49
387
A+
A-

İnternet veri tabanlı Radyo dinlenme Platformu Radyosfer de Radyo Azelya, en çok dinlenen 3. Radyo oldu.

Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği (RATEM) tarafından kurulan ve RTÜK tarafından Lisanslı tek İnternet veri tabanlı Radyo Dinlenme Portalı www.radyosfer.com uzantılı sitede, Bingöllün yerel Radyosu Radyo Azelya, zirveyi zorluyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan yayın koordinatörü Gazeteci Savaş Erdoğan, “Radyo Azelya Nüfusu az sanayisi yok denilecek Bingöl’de 14 yıl önce kuruldu. Fakat kar etme gibi bir amaçla bu radyoyu kurmadık ama İletişim Fakültesi okumuş birine yakışacak bir marka yaratma derdimiz vardı. Bunun için her türlü yatırımı yaptık ve sürekli başka neler yapabiliriz sorusunu kendimize sormaya devam ediyoruz. Yeni kurulmuş gibi heyecanımız aynen devam ediyor” dedi.

binguven-bal2

Erdoğan, “Dinleyicilerimiz bizi çok sevdi, nerde olursa olsunlar radyolarını takip etmeye çalışıyorlar. Gelişen teknoloji ile birlikte artık Almanya da evden işe giderken aracınızda Buluetoot bağlantısı ile telefondaki akılı radyo uygulamasını açıp Bingöl’deymiş gibi kesintisiz Radyo Azelya’yı dinleyebiliyor sununuz. Bunu farklı ülkelerde ve farklı illerde yapan çok sayıda dinleyicimiz var. Buna rağmen ben Bingöl merkezde hizmet veren tüm cafe ve rastaurant sahiplerinden, ticari taksi ve Halk Otobüsü şoförlerinden rica ediyorum, Bingöllün yerel radyolarını dinleyin. Bingöl’de ekmeğini kazanan her yurttaşın bana göre böyle bir vicdani zorunluluğu vardır. Çünkü yerel bir Radyo’yu dinlediğinizde, sadece tek bir kuruma destek sunmuş olmuyoruz, o kuruma reklam veren ildeki tüm yatırımcılara ve esnaflara destek vermiş oluyoruz. Biz radyo Azelya olarak hem yurt içinde farklı illere göç etmiş vatandaşlarımıza, hem de yurt dışına çıkmış vatandaşlarımıza yayınlarımızı dinleterek yereldeki esnafı da desteklemiş ve kentin dışında tanınmalarına imkân sunmuş oluyoruz. Böylece ilimizi önemli oranda ihracat yapabilen bir seviyeye getirmeye çalışıyoruz’’ diye konuştu.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.