DOLAR
32,3470
EURO
35,0988
ALTIN
2.307,90
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

ÖĞRENCİLER, YENİ DÖNEME TABLETLE BAŞLADI

ÖĞRENCİLER, YENİ DÖNEME TABLETLE BAŞLADI

ÖĞRENCİLER, YENİ DÖNEME TABLETLE BAŞLADI
23.03.2021 01:50 | Son Güncellenme: 23.03.2021 02:12
613
A+
A-

ÖĞRENCİLER, YENİ DÖNEME TABLETLE BAŞLADI

Bingöl Kültür, Tarih ve Tanıtım Doğa Derneğinin başlattığı “İnternetsiz ev, tabletsiz öğrenci kalmasın” kampanyasına İstanbul’da faaliyet gösteren Poyrazlar Aile Derneği de destek kapsamında Karlıova ilçesindeki öğrencilere 205 tablet dağıtıldı.


Bingöl’de eğitime tablet ve internet yokluğu nedeniyle zorluk çeken öğrenciler için başlatılan “İnternetsiz ev, tabletsiz öğrenci kalmasın” kampanyasında Bingöllü hayırsever işadamları tarafından 205 adet tablet hediye edildi.

binguven-bal2

İstanbul Gaziosmanpaşa’da faaliyet gösteren Poyraz ailesinin oluşturduğu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bingöl’ün Karlıova ilçesine bağlı Dörtyol İlk ve Ortaokul’unda 205 öğrenciye tablet dağıttı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Poyrazlar Dernek Başkanı Ömer Poyraz, “Poyrazlar aile derneği olarak başlattığımız tablet dağıtma kampanyasına İstanbul, Batman ve ülkemizin farklı yerlerindeki iş adamlarının yapmış oldukları hayırları çocuklarımıza ulaştırmanın gururunu yaşıyoruz. Yaptığımız bu faaliyetin de bölgemizdeki tüm dernek ve iş adamların örnek olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Dernek üyelerinden iş insanı Hilmi Poyraz da şunları söyledi: “Dernek olarak Bingöl ve Karlıova’mızın öğrencilerine bir nebzede olsa bir tablet dağıtımı için buradayız. Burada ilk günden bu yana bizi teşfik eden Bingöl Kültür, Tarih ve Tanıtım Doğa, Derneği Başkanı gazeteci Galip Akengin ve Milli Eğitim müdürümüzle birlikte bir çalışma yaptık ve işin sonunda tablet takdimi gerçekleştirdik. inşallah hayırlı olur ve yerine ulaşmıştır diye düşünüyoruz.”

Kampanyaya öncülük eden Bingöl Kültür, Tarih ve Tanıtım Doğa, Derneği Başkanı Gazeteci Galip Akengin de  “Organize ettiğimiz İnternetsiz ev, tabletsiz öğrenci kalmasın kampanyası çerçevesinde buradayız. Çalışmalarımıza intertet üzerinde yaptığımız canlı yayınlarla başladık. Sağolsunlar ülkemiz ve yurt dışından çok güzel tepkiler geldi. İstanbul’dan Karlıova Viranşehir köyü bölgesindeki Poyrazlar ailesinin derneği tarafından 205 adet tablet getirildi ve biz bu kampanyada sadece aracı olduk. Allah bu dernekten, iş insanlarımızda ve hayırseverlerden razı olsun. Bizim amacımız ve hedefimiz buydu zaten.  Merhamet gösterelim ki, merhamet görelim. Adaklı, Kiği, Yayladere ve Bingöl merkezde 400 civarında tablet dağıtımı gerçekleştirdik. Hedefimiz bin adet tablet dağıtmak ve buradan herkese çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

TABLET KAMPANYAMIZIN ULUSAL MEDYAYA YANSIMALARI

https://www.mynet.com/bingolde-205-ogrenciye-tablet…

https://www.haberturk.com/…/85200334-bingolde-205…

https://www.haberler.com/bingol-de-205-ogrenciye-tablet…/

https://ilkha.com/…/hayirsever-isadamlarindan…

https://sonsoz.com.tr/bingolde-205-ogrenciye-tablet/

https://sondakika.cc/…/03/bingolde-205-ogrenciye-tablet/https://

www.haberofisi.com.tr/…/karliovada-205…https://

www.haberolduk.com/bingolde-205-ogrenciye-tablet/https://

www.e-manset.com/…/bingol-de-205-ogrenciye…https://

www.diyadinnet.com/karliova-da-205-ogrenciye…/

https://haberyum.com/bingolde-205-ogrenciye-tablet/http://

bingolbasin.com/…/hayirsever-is-adamlarindan…http://karliovagazetesi.com/…/hayirseverlerden…/


https://ilkha.com/guncel/hayirsever-isadamlarindan-ogrencilere-tablet-hediye-edildi-154560

rodi
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.