DOLAR
34,0663
EURO
37,9452
ALTIN
2.802,07
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Muş’ta serinlemek için baraja giren beş kişiden dördünün cesedine ulaşıldı, bir kişi aranıyor

Muş’ta serinlemek için baraja giren beş kişiden dördünün cesedine ulaşıldı, bir kişi aranıyor
09.08.2024 00:36
21
A+
A-

Muş’ta serinlemek için baraj gölüne giren beş kişiden dördünün cansız bedenine ulaşılırken, bir kişinin arama çalışmaları sürüyor.

Muş’ta piknik için Alparslan 1 Baraj Gölü’ne gelen 17-18 yaşları arasında beş kişi serinlemek için gölü girdi. Gençlerin akıntıya kapıldığını fark eden çevredekiler durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, baraj gölünde dört kişinin cansız bedenine ulaşırken, bir kişiyi arama çalışması ise sürüyor.

Muş Valisi Avni Çakır, yaptığı açıklamada, Diyarbakır ve Van’dan su altı kurtarma ekiplerinin sevk edildiğini belirterek, “Gençlerden üçü boğularak öldü. iki kişinin de bulunması için çalışmalar devam ediyor. Diyarbakır ve Van’dan gelen su altı ekipleri olay yerine gidiyor” dedi.

Baraj ve göletlere girilmemesi konusunda Valiliğin internet sitesinde yasaklama kararının bulunduğunu belirten Çakır, yüzme bilmeyen gençlerin ve çocukların suya girmemeleri gerektiğini dile getirdi.

binguven-bal2

BİR KİŞİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Vali Çakır’ın açıklamasının ardından AFAD Su Altı Arama ve Kurtarma, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), jandarma, polis ve itfaiye ekiplerince sürdürülen arama çalışmalarında bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı.

Ekipler tarafından cenazeleri sudan çıkarılan 18 yaşındaki Yasin, 20 yaşındaki Edanur ve 13 yaşındaki Rabia Karakay ile 15 yaşındaki Eylül Tekin’in cansız bedenleri otopsi için Muş Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Kayıp 22 yaşındaki Fatma Karakay’ın bulunması için yapılan arama çalışmaları sürüyor.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.