DOLAR
32,5112
EURO
34,7947
ALTIN
2.479,06
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

İnşaattan Düşen Genç İşçi Hayatını Kaybetti

İnşaattan Düşen Genç İşçi Hayatını Kaybetti
26.09.2021 23:00 | Son Güncellenme: 26.09.2021 23:20
711
A+
A-

Elazığ’da dengesini kaybederek çalıştığı inşaatın 7. katından düşen Bingöllü Önder Akgül, hayatını kaybetti.

BEDEN EĞİTİMİ MEZUNUYDU

Elazığ merkez Çaydaçıra Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı’nda bulunan bir inşaatta sıva işinde çalışan Bingöllü Önder Akgül, yedi katlı binadan düşerek hayatını kaybetti.

binguven-bal2

İnşaatın 7. katında sıvayı sulayan Bingöllü Önder Akgül 26 yaşındaydı. İnşaata sıva yapılan bölümü sularken dengesini kaybetmesi sonucu inşaatın 7’inci katından aşağı düştü. İşçinin düştüğünü gören arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi ardından müdahaleden sonra Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Akgül, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ACILI ANNE, ÖNDER’İM HEM ÇALIŞTI HEMDE OKUDU

Cenazesi Bingöl Sarıçiçek köyünde defin edilirken annesi: “oğlum yokluğa karşı hep çalıştı, daha lisede iken baba mesleği olan inşaatlarda sıva yaparak harçlık ediniyordu. Aktif sporcuydu, spor müsabakalarından sonra her fırsatta kimseye muhtaç olmamak için en ağır işlerde çalıştı. Liseyi bitirdikten sonra Erzurum Üniversitesi Beden Eğitimi bölümünü kazandı.

Üniversite’ye giderken yaz aylarında inşaatlarda çalışıp kendine harçlık ediniyordu.

Kısa süre de Fırat elektrik AŞ’de çalıştığını belirten acılı anne, Karlıova da kaza yaptıktan sonra işten çıkardılar. Okudu ama atanamadı, diye konuştu.

binguven-bal2
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.