DOLAR
32,5692
EURO
34,6876
ALTIN
2.508,26
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

İnak, Deva’dan aday adayı oldu

İnak, Deva’dan aday adayı oldu
28.03.2023 15:45
228
A+
A-

İstanbul’un başarılı avukatlarından hemşerimiz Salih İnak, Deva Partisi İstanbul 1.Bölge Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

İnak, yaptığı açıklamada; “Daha önce siyaset yapmadım. Ülkede ötekileştirme, ayrıştırma başlayınca ben de oturduğumuz yerden birşey yapamayacağımız için siyasete atılmaya karar verdim. Bu süreç içerisinde 24 Ayrı siyasi partinin parti programını okuyup inceledim, kurucular kurulunun özgeçmişlerine baktım.

Türkiye’de her kesimden insanın kendisini Deva Partisinin hazırlamış olduğu parti programında bulabileceğini gördüm ve 2021 yılında Deva Partisi’nin internet sitesinden teşkilatlarda görev almak için başvurumu yaptım ve siyasi hayatım başlamış oldu. İnternetten yapılan başvurular sonucunda Maltepe’de Sayın İlçe Başkanımız Ali Hakan Ağaoğlu ve benim gibi internetten başvurup, daha önce siyaset yapmayıp ilk defa siyaset yapan şu andaki yönetim kurulundaki ve daha önce görev yapan arkadaşlarımızla tanışınca heyecanımız bir kat daha arttı.

binguven-bal2

2001 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde başlayan lisans eğitimini 2005 yılında tamamladım.

2003 yılından bugüne kadar Maltepe’deyim. Okul bitikten sonra 1 yıllık staj sonrası mesleki hayatıma başladım. Zorlu Holdingde ki çalışma hayatım sonrasında Koz yatağında kendi hukuk büromu açtım.

Siyasetten beklentimiz alışılagelmiş siyasetin ve siyasetçilerin değişmesi, gençlerin önünün açılmasıdır. İnsanların özgürce düşüncelerini paylaşabilmeleridir.” dedi.

Av. Salih İNAK kimdir?

1983 yılında Bingöl de doğdu.

İlk orta ve lise eğitimini Bingöl de tamamladı. 2001 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk fakültesinde lisans eğitimine başlayıp 2005 yılında mezun oldu.

Zorlu Holding de başlayan Avukatlık mesleğinde daha sonradan kendi işyerini açtı. Öğrencilik hayatından bugüne kadar Zümrütevler mahallesinde ikamet etmekte. Kurucusu olduğu İn-Bay Hukuk bürosunun haricinde ayrıca 2023 yılında Maltepe Yenice Pasajında İNAK&BAYSAL Arabuluculuk merkezini açtı.

Daha önceden aktif siyasette, üyelik dahil hiç bulunmazken, 2020 yılında Deva Partisi’nin kuruluşu ile siyaset hayatına atıldı. Maltepe İlçe Başkanı Ali Hakan Ağaoğlu ile başlayan siyaset hayatında Deva Partisi Maltepe Teşkilat Başkanlığı görevini yürüttü. Bu süreç içerisinde Maltepe İlçesinde Deva Partisi’nin varlığını İlçe Başkanı ve Yönetim kurulundaki arkadaşları ile oluşturdu.

İstişareye önem veren Deva Partisi içerisinde ailesi, İlçe teşkilatı ve başkanıyla yaptıkları istişareler neticesinde 28. Dönem İstanbul 1.Bölgeden aday adaylığı müracaatını yaptı. İnak evli ve bir kız babasıdır.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.