DOLAR
32,5991
EURO
34,7375
ALTIN
2.498,06
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

SÜTAŞ, GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ KURACAK

SÜTAŞ, GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ KURACAK
19.09.2021 21:06
529
A+
A-

Sütaş Doğu Güney Doğu Anadolu Sütçülük Projesi Bingöl Entegre Tesisleri alanında 9,8 Mwe kapasiteli Hibrit Tesis (Güneş Enerji Santrali) kurulacak.

Bingöl’de kurduğu tesisle hem istihdam hem de bölge ekonomisine katkı sağlayan SÜTAŞ, enerji alanında da yatırımlarını sürdürüyor. SÜTAŞ, Biyogaz tesisine yardımcı kaynak olarak güneş enerji santrali kuracak.

Proje ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü tarafından ÇED sürecinin başlatıldığı bildirildi.

6 milyon 860 bin dolar proje bedeli olan Güneş Enerji Santralinin; Biyogaz Tesisi ile birlikte “Birden Çok Kaynaklı Elektrik Üretim Tesisi (Hibrit Tesis)” olarak faaliyet göstermesi planlanıyor.

binguven-bal2
rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.