DOLAR
32,4897
EURO
34,5579
ALTIN
2.496,82
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Kiğılı Öğrencilerin Ankara, İstanbul ve Çanakkale ziyareti başladı

Kiğılı Öğrencilerin Ankara, İstanbul ve Çanakkale ziyareti başladı
23.05.2022 19:25 | Son Güncellenme: 24.05.2022 13:54
305
A+
A-

Kiğı Fuat Dağıstan Çok Programlı Anadolu Lisesinde eğitimlerini sürdüren 78 öğrenci ve 7 öğretmenin katılımı ile başlayan bir haftalık gezi, Ankara Anıtkabirle başladı.

Kiğı Kaymakamlığı, Kiğı Belediyesi, Üsküdar Belediyesi ve KİSİAD işbirliği ile düzenlenen bir haftalık Ankara, İstanbul ve Çanakkale gezisi, Ankara TBBM ve Anıtkabir ziyareti ile başladı.

Kiğı Kaymakamı Yücel Erdem, gezi programı ile ilgili yaptığı açıklamada bulundu. Erdem: “Kiğı’mızın geleceği olan lise öğrencilerimizin “Kiğı’dan tarihimize yolculuk” gezi projesi kapsamında ilçe belediyemiz, Kardeş Üsküdar belediyesi ve KİSİAD Kiğı Sanayicileri ve iş adamları Derneğinin desteği ile bu programı düzenledik. Program, Ankara’da Anıtkabir ve TBMM ziyaretinin ardından Çanakkale ve İstanbul’un tarihi ve turistik alanlarını gezip gelecekler”. Kaymakam Erdem amacımız,  “Gençlerimizin geleceğe olan ufkunu açmak ve atalarımızın canları ve kanlarıyla aldığı Çanakkale geçilmezi görmelerini istedik.

binguven-bal2

Bu vesile ile projeye katkı sağlayan tüm kurum ve kişilere teşekkür ederiz” dedi.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.