DOLAR
32,4643
EURO
34,8518
ALTIN
2.480,15
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

İSRA HOLDİNG PROJELERİYLE GÖZ DOLDURUYOR

İSRA HOLDİNG PROJELERİYLE GÖZ DOLDURUYOR
29.05.2022 23:57 | Son Güncellenme: 29.05.2022 23:58
505
A+
A-

İstanbul’da gerçekleştirdiği “V” markalı projelerle dikkatleri üzerine çeken İsra Holding, enerji ve inşaat alanındaki çalışmalarıyla göz dolduruyor. Yakın zamanda hayata geçecek projelerle adından söz ettirmeyi planlayan İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz Abdurrahim Tavlı, “Amacımız değer üretirken, istihdama ve ekonomiye de katkı sunmak” dedi.

*

Holding binasında gazetemizin yazı işleri müdürü Galip Akengin’i kabul eden Tavlı, önemli açıklamalarda bulundu.

binguven-bal2

Türkiye’nin güçlü holdingleri arasında yer alan İsra Holding, üç ana sektörden inşaat, gayrimenkul geliştirme ve enerji alanlarında faaliyet gösteriyor.

Çeyrek asrı aşkın süredir teknolojik gelişmeleri takip ederek çalışmalarını sürdüren İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı, faaliyet gösterdiği alanlarda paydaşlarıyla güvene dayanan iş birlikteliklerine büyük önem veriyor. Tavlı, hayata geçirdiği tüm projelerini kalite, güven ve memnuniyet üçgeni içinde konumlandırıyor.

ÜÇ SEKTÖRDE HİZMET

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla üç ana sektörde faaliyet gösteren İsra Holding, enerji sektöründe Doğu Anadolu Bölgesinde birçok noktada sondaj ve kuyu açma faaliyetlerini aktif olarak sürdürüyor.

Tavlı yönetimindeki İsra Holding, inşaat sektöründe ise ‘V’ markalı projeler geliştiriyor. Bunlardan ilki yılsonunda teslimlerine başlayacağı Bolu-Mudurnu’daki V Orman Resort Turizm kompleksi.

V markalı diğer bir projesi ise İstanbul Başakşehir’de geliştirdiği V Mall İstanbul projesi.

‘AMACIMIZ DEĞER ÜRETMEK’

İsra Golding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı, amaçlarının ülkemiz için değer üretmek, geliştirdikleri ve yatırım planlamasına aldıkları projelerle de ekonomiye ve istihdama da katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Ziyaret, İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı’nın Akengin’e tablo takdiminin ardından memlekete dair muhabbet ile son buldu.

Haberci 12 gazetesi olarak, İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı bey’e, yönetim kurulu üyeleri Veysel bey ve Osman beye, sıcak karşılama ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

binguven-bal2
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.