DOLAR
32,5092
EURO
34,5407
ALTIN
2.445,27
BIST
9.706,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Gündoğdu, Yılın İdarecisi Seçildi

Gündoğdu, Yılın İdarecisi Seçildi

Gündoğdu, Yılın İdarecisi Seçildi
21.03.2021 01:58
704
A+
A-

Gündoğdu, Yılın İdarecisi Seçildi

Eski Kovancılar Kaymakamı olan Bingöllü hemşerimiz Hasan Gündoğdu, “10 Ocak Türkiye İdareciler Günü” Ödül Töreni’nde Vali Dr. Vecdi Gönül Güvenlik Hizmet Ödülü’ne layık görüldü.

“Yılın idarecisi ödülüne layık görülen Kovancılar eski Kaymakamı Hasan Gündoğdu, ödülünü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun elinden aldı.

 Vali Kaldırım’dan Tebrik!

binguven-bal2

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, sosyal medya hesabından Gündoğdu’yu kutladı. Kaldırım, “Yılın idarecisi ödülüne layık görülen Kovancılar eski Kaymakamımız Hasan Gündoğdu ödülünü Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun elinden aldı. Tebrik ediyorum. Kendisine ilçemize yaptığı güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Hasan Gündoğdu Kimdir?

İlk ve orta eğitimini Bingöl`de tamamladıktan sonra dört yıllık mesleki eğitim veren Sağlık Meslek Lisesi Toplum Sağlığı bölümünü kazandı ve başarıyla mezun oldu. 

2000 yılında öğrenim görmeye hak kazandığı Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden 2004 yılında mezun oldu. 

Üniversite öğrenimi boyunca Afyon SSK Hastanesinde çalıştı. 2005 yılında SSK Ankara İl Sağlık Müdürlüğüne tayin oldu. 2007 yılında Maliye Bakanlığında Vergi Denetmen Yardımcısı olarak çalışmaya başladı. 

Bir yıl kadar bu görevi sürdürdükten sonra 2007 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 2008 yılında Kayseri ili Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. 

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde kaymakam refikliği stajını, Muğla ve Muğla`nın Dalaman ile Ortaca ilçelerinde teftiş stajını tamamladı. Yozgat/Yenifakılı, Sinop/Türkeli ilçelerinde kaymakam vekilliği yaptı. 

Yurt dışı stajını bir yıl süreyle ABD’ nin Virginia Eyaletinin başkenti Richmond`da bulunan Virginia Commonwealth Üniversitesinde tamamladı. Bu süre zarfında ABD ve Eyaletlerin idare sistemi üzerine çeşitli dersler aldı. 

Birçok kamu kurum ve kuruluşunda inceleme ve araştırmalarda bulundu. 2011-2013 yılları arasında Çamlıhemşin 2013-2015 yılları arasında Kuluncak Kaymakamlığını yaptı. 

28 Haziran 2015 tarih ve 2015/398 sayılı İçişleri Bakanlığı üçlü kararnamesi ile Kovancılar Kaymakamlığı görevine atandı.
Suriye Afrin Kaymakamlığın ardından İçişleri daire başkanlığı görevini yürüten Gündoğdu, evli ve iki çocuk babasıdır.

binguven-bal2
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.